Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Bebelusul teribil din Marea Mahmureala 1 se intoarce si in Marea Mahmureala 3

Recommended Posts

Bebelusul teribil din Marea Mahmureala 1 se intoarce si in Marea Mahmureala 3

 

 

80608310.jpg

 

 

Acum patru ani, alaturi de Zach Galifianakis, Bradley Cooper si Ed Helms, un pitic de un an de zile facea senzatie in primul film al seriei The Hangover.


Grant Holmquist, adica Carlos, are acum aproape cinci ani si face parte si din distributia celei de-a treia si ultime parti a trilogiei. In varsta de un an, Grant a jucat alaturi de sora sa geamana Avery in The Hangover (2009), el interpretand rolul lui Carlos, copilul lui Jade, deja cunoscuta striperita.



Acum in varsta de aproape cinci ani, Grant Holmquist este un adevarat pusti si nu putini au fost surprinsi cand l-au vazut pe acesta la premiera productiei care reprezinta si finalul francizei, el facand parte din distributie.


Desi a jucat in primul film, Grant a dat auditii pentru a obtine roul de acum, reusind sa intreaca copii mai mari ca varsta decat el. La fel ca in partea de debut, Holmquist petrece cea mai mare parte alaturi de Galifianakis pentru care a facut deja o pasiune.



"Cand il vede pe Zach Galifianakis la televisor sau in ziar e foarte incantata si striga 'Uite-l pe Zachy!'. Da, asa ii spune, il iubeste pur si simplu", a declarat mama sa.

 

 

37593076.jpg

 

 

Ca orice pusti de varsta lui, Grant adora sa joace fotbal si sa construiasca cu piese lego, insa are si o pasiune deosebita, si anume personajul din Star Wars, Yoda. "A fost interesat sa afle cum functioneaza sabia sa, dar ceea ce i-a placut cel mai mult lui Grant a fost intelepciunea lui. I-a placut ca Yoda incearca sa-i inteleaga pe oameni. Cred ca e destul de tare ca un copil de cinci ani sa realizeze asta", a marturisit mama sa.

 

 

66761076.jpg

 

 

In noul film, celebrul grup format din Phil, Stu, Alan si Doug se va indrepta spre Tijuana, Mexic, pentru a-si salva prietenul (Zach Galifianakis) dintr-un spital de nebuni. De aceasta data nu este vorba de nicio nunta si de nicio petrecere pentru burlaci. Asa ca nimic nu ar putea merge rau, nu? Insa cand gasca de lupi pleaca la drum, toate pariurile se anuleaza.

 

 

32676519.jpg

 

 

Franciza The Hangover a fost lansata in 2009, cand s-a lansat primul film. Succesul nebun pe care l-a avut comedia in vara lui 2009 i-a determinat pe producatori sa o transforme intr-o franciza. Primele doua filme au facut impreuna incasari mondiale de 1 miliard de dolari si i-au transformat pe Bradley Cooper, Zach Galifianakis si Ed Helms in staruri mondiale - salariile lor s-au marit considerabil pentru al treilea film.

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce dragut:::) 

Abia astept sa vad filmul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...