Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Rihanna ar face orice ca sa ii atraga atentia lui Chris Brown? In ce ipostaza provocatoare s-a mai fotografiat vedeta - FOTO

Recommended Posts

Rihanna ar face orice ca sa ii atraga atentia lui Chris Brown? In ce ipostaza provocatoare s-a mai fotografiat vedeta - FOTO

 

 

stire10106image.jpg

 

 

Superstarul pop a postat pe contul ei de Twitter o imagine foarte senzuala.

Imbracata doar intr-o pereche de bikini albastri Charlie by Matthew Zink, Rihanna se relaxeaza intr-un jacuzzi urias, cu un picior in apa si unul ridicat provocator. Cantareata apare cu parul prins intr-un coc si, desi se afla in interior, poarta o pereche de ochelari de soare.

 

 

"Micuta de mine intr-o cada uriasa", a scris Rihanna alaturi de fotografie.

 

 

rihanna10.jpg

 

 

Este cea de-a doua imagine provocatoare pe care vedeta o posteaza in decursul unei singure saptamani - Rihanna a mai postat si o fotografie cu posteriorul ei miercuri.

 

 

Totul se pare ca a inceput dupa ce Chris Brown, fostul ei iubit, a reluat legatura cu Karrueche Tran, femeia cu care a avut o relatie inaintea ei. Iar Karrueche n-a facut decat sa toarne gaz pe foc atunci cand, de ziua ei, a postat pe Twitter o imagine in care isi tine fundul gol in fata lui Chris Brown, scrie perfecte.ro.

Ce urmeaza in acest razboi al fotografiilor provocatoare? Ramane de vazut. Cert este ca fanii Rihannei sunt cat se poate de bucurosi de atitudinea imatura a vedetei lor preferate. :)

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...