Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Kelly Rowland, gest emotionant in timpul unui concert. Cum a reactionat artista dupa ce a interpretat piesa 'Dirty Laundry' - VIDEO

Recommended Posts

Kelly Rowland, gest emotionant in timpul unui concert. Cum a reactionat artista dupa ce a interpretat piesa 'Dirty Laundry' - VIDEO

 

 

stire10103image.jpg

 

Kelly Rowland a uimit audienta prezenta la "Fillmore Silver Spring" in Washington D.C. cu o reactie neobisnuita pentru un star de talia sa.

Vedeta a izbucnit in lacrimi dupa ce a interpretat piesa "Dirty Laundry", o balada in care artista marturiseste ca a fost geloasa pe succesul si ascensiunea muzicala a lui Beyonce.

 

 

Se pare ca noul single ii trezeste amintiri dureroase lui Kelly Rowland, avand in vedere ca vedeta nu si-a putut stapani emotiile in fata publicului numeros. 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=S4_kQelAqNo&feature=player_embedded

 

 

Trupa Destiny's Child s-a destramat in anul 2005, cele trei membre ale formatiei - Beyonce Knowles, Kelly Rowland, și Michelle Williams - pornind pe drumuri diferite. Cea mai de succes dintre cele trei artiste este fara indoiala Beyonce, care reuseste sa transforme fiecare piesa lansata intr-un hit si este aplaudata la scena deschisa de milioane de fani din intreaga lume.

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...