Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BogdaaN

Ţălnar, demis! Negoiţă discută cu Grigoraş şi Ganea!

Recommended Posts

UPDATE 14:20 Pe lângă Petre Grigoraş, Ionuţ Negoiţă tatonează şi 'pista' Ionel Ganea. Actualul tehnician al lui "U" a demonstrat în acest retur, pe banca "şepcilor" că este un antrenor de mare perspectivă, reuşind rezultate extrem de bune cu fotbalişti puţin cunoscuţi. Spre deosebire de fostul tehnician al Oţelului, "Ganezul" are atu-ul că nu cere un salariu foarte mare, lucru care se mulează pe  strategia conducătorilor lui Dinamo.

Fostul mare internaţional a evoluat în 18 meciuri pentru Dinamo, reuşind să marcheze 14 goluri (în 2006). Cariera de tehnician şi-a început-o tot în curtea "câinilor", acolo unde s-a ocupat, din 2010, de destinele echipei secunde din Ştefan cel Mare.
 

*Petre Grigoraş şi-a dat demisia de la Oţelul, dar a venit totuşi la stadion. Sunt informaţii că antrenorul şi-ar fi monitorizat viitoarea echipă

*Dinamoviştii s-au impus la Galaţi, 1-0 prin golul lui Axente şi i-au dedicat victoria lui Cornel Ţălnar

*Fotbaliştii au arătat spre tribuna oficială un tricou pe care scria „Pentru Papa“

Partida de la Galaţi a început cu o demisie. A lui Petre Grigoraş de la Oţelul. Tehnicianul a anunţat că nu va mai continua la malul Dunării, acesta simţindu-se prins în mijlocul războiului dintre Adamescu şi Marius Stan.

Tot ieri, antrenorul a venit pentru prima oară la un meci al Oţelului după intervenţia la inimă pe care a suferit-o în ziua precedentă a meciului de la Braşov (etapa 27). Interesant este că Grigoraş a mers la stadion chiar la ultima etapă şi chiar la meciul cu Dinamo, formaţie care l-a contactat pentru a-l aduce în „Ştefan cel Mare”.

Surse din „Groapă” spun că prezenţa lui „Grig” la meci, aseară, nu este întâmplătoare, fostul atacant al Farului fiind de acord să-i preia pe „câini” chiar dacă salariul său nu ar fi mai mare de 4000-5000 de euro. Acesta şi-a condiţionat iscălitura pe contractul propus de Negoiţă de cooptarea în staff a unor

persoane numite de el, dar şi de unele transferuri.

http://i.imgur.com/lUQWq1b.jpg

 

 

 

 

 

Sursa: ProSport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ce am citit si am auzit din presa, Negoita a discutat cu suporterii si a ajuns la o intelegere ca suporterii vor astepta 2-3 ani pana echipa va fi reconstruita. Aceasta modificare se zice ca s-ar incepe de la 0 in partea administrativa, si 80% la echipa. Cred ca Negoita are si el dreptate pentru ca a ajutat dinamo cu bani, in jur de 8 milioane, si vrea sa vada ca a bagat bani in club cu un scop, acela de a oferi suporterilor spectacol, si sa ajunga in cupele europene, unde normal ca isi va scoate baanii pe care i-a dat de cand e actionar la Dinamo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt curios cine va veni acum in locul lui .. oricum va trebui un antrenor bun si de perspectiva 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda..eram sigur ca il va da afar pe Talnar. Eu cred ca Talnar e singurul antrenor dinamovist care a rabdat multe chestii din partea conducerii. Parerea mea este ca noul antrenor al lui Dinamo va fi Mircea Redinc cu Ionel Ganea secund, eu asa vad ,,new,, Dinamo :)).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...