Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

Tamaş s-a luptat minute bune cu uşa, înainte să o spargă şi s-a culcat în faţa unui apartament! Imagini surprinse de camerele de supraveghere

Recommended Posts

UPDATE 13:30 VIDEO EXCLUSIV Vă prezentăm imagini surpinse de camerele de supraveghere de la locaţia de unde a fost ridicat Gabi Tamaş în această dimineaţă. Din filmări reiese că jucătorul a ajuns la locaţie în jurul orei 7:30 şi, după ce locatarii şi femeia de serviciu au refuzat să-i deschidă uşa, fundaşul naţionalei s-a decis să forţeze intrarea în scară. S-a "luptat" cu uşa minute bune, după care a urcat la etajul 1 şi s-a culcat în faţa unui apartament. Vezi imaginile în playerul video.

"Tamaş este un jucător care răspunde pentru ceea ce face. Este un act personal, nu suntem noi răspunzători pentru ieşirile unui coleg. El trebuie să îşi asume faptele şi să râspundă pentru ele. Ce pot eu să spun e că Gabi a venit cu sufletul la naţională şi a "pus osul".", a decalarat Ciprian Marica în momentul în care a văzut înregistrarea cu colegul său.

UPDATE 11:45 Surse din Poliţie susţin că lui Tamaş i se va întocmi dosar pentru ultraj contra bunelor moravuri. Fotbalistul naţionalei e încă la secţie şi refuză să dea vreo declaraţie.

Gabi Tamaş a fost dus în cătuşe la secţia de Poliţie.

Internaţionalul român Gabi Tamaş a fost reţinut de Poliţie în această dimineaţă, după ce a provocat un scandal în zona bulevardului Iancu de Hunedoara.

Fotbalistul lui WBA a spart geamul unei scări de bloc, iar echipajele de poliţie au ajuns la locaţie în urma apelului făcut de un locatar la 112.  Martorii la eveniment susţin că Tamaş a agresat şi femeia de serviciu a imobilului, iar la sosirea oamenilor legii, acesta a susţinut că nu ştie cum a ajuns în acea zonă.

A urcat până la etajul 1 şi s-a culcat pe jos

Locatarii blocului au povestit că jucătorul naţionalei a reuşit în cele din urmă să intre în scară, după ce a spart geamurile uşii de la intrare, a urcat până la etajul 1 şi s-a culcat pe jos, pe burtă, "ca o broască".

Aflat într-o stare avansată de ebrietate, fundaşul a fost dus la o secţie de Poliţie pentru a da declaraţii. Nu s-a liniştit însă nici aici, iar poliţiştii au fost nevoiţi să-l încătuşeze din nou, după ce a lovit mobilierul din camera în care a fost dus.

Surse din cadrul Poliţiei susţin că lui Tamaş i se va întocmi dosar penal pentru distrugere.

 "Fotbalistul Gabriel Tamaş era într-o stare avansată de ebrietate şi cred că şi drogat. A spart uşa blocului al cărui administator sunt şi a agresat femeia de serviciu.  Reprezentanţi de la Circa 1 de Poliţie se află acum la locul faptei, unde atât eu, cât şi femeia de serviciu şi alţi locatari dăm declaraţii", a spus administratorul blocului pentru ProSport.

Gabi Tamaş se numără printre jucătorii convocaţi de Victor Piţurcă pentru amicalul naţionalei cu Trinidad & Tobago.

Pagubele făcute de jucătorul lui WBA sunt estimate la 3.000 de lei.

"Aşa e Tamaş... Când bea un şpriţ, se schimbă", Florin Manea, impresarul jucătorului.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=y3LnF_mpK54

 

 

Sursa: prosport.ro

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut si inca ascult declaratii date de catre jucatorii nationalei . Pe mine unul ma amuza faza cand trage de usa si da cu piciorul in ea :)) , iar mi-a placut faza cu femeia care a vrut sa ii deschida usa si cand a vazut ca e asa " turbat " a ezit sa o deschida ...

 

Parerea mea este ca nu se face asa ceva , find un jucator profesionist jucand in Premier League , isi strica singur reputatia..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...