Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Ryan Gosling isi face singur cascadoriile in Destine la rascruce

Recommended Posts

Ryan Gosling isi face singur cascadoriile in Destine la rascruce

 

 

ryangoslingshirtlesspla.gif

 

 

Ryan Gosling si Bradley Cooper, doi dintre cei mai ravniti barbati din lume, ajung pe marile ecrane din Romania, incepand cu data de 7 iunie, in drama Destine la rascruce, un film distribuit de Hollywood Multiplex Operations.



Nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor si multiplu pretendent la Globurile de Aur, Ryan Gosling joaca rolul lui Luke Glanton, un motociclist care va recurge la jefuirea unor banci pentru a-si intretine nou-descoperita familie. Cascador de profesie, chipesul Luke este atractia parcului de distractii ambulant in care performeaza, datorita numarului sau spectaculos. Alaturi de inca doi colegi, el merge cu motocicleta la viteze extreme, intr-o sfera metalica, uluind publicul cu scamatorii foarte periculoase.


Aflat la a doua colaborare de succes cu Gosling, dupa drama de succes Blue Valentine (2010), regizorul Derek Cianfrance s-a axat pe redarea cat mai reala a actiunii din film. ,,Acest lucru a insemnat ca Ryan a trebuit sa invete sa mearga pe motocicleta. Este o scena in film unde Ryan trebuie sa intre intr-o banca, sa o jefuiasca si apoi sa iasa si sa se urce pe motocicleta, pornind in tromba si gonind cu mare viteza printr-o intersectie, in timp ce este urmarit de politisti. Toate astea se intampla intr-o singura secventa. Fara adaugiri ulterioare, fara taieturi. Fara cascadori. Asa ca Ryan a trebuit sa invete sa mearga foarte bine pe motocicleta. S-a antrenat cu Rick Miller, unul dintre cei mai mari cascadori de la Hollywood. Si ne-a lasat pe toti cu gura cascata. Pentru a putea finaliza scena de care va spuneam, Ryan a trebuit sa traga 18 duble. A fost o nebunie.", povesteste regizorul Derek Cianfrance.


Un film distribuit de Hollywood Multiplex Operations, cu Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Ray Liotta, Rose Byrne si Ben Mendelsohn, Destine la rascruce poate fi vazut din 7 iunie si in cinematografele Hollywood Multiplex sau CInemaPRO.

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...