Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Batman Arkham Origins: Noi detalii de la E3

Recommended Posts

528.jpeg

 

Batman Arkham Origins va fi lansat in toamna anului 2013, Warner Bors. prezentand cateva detalii esentiale despre noul joc in cadrul E3 2013.

In primul rand, lumea din Arkham Origins va fi de doua ori mai mare decat cea din jocul de anul trecut, Batman: Arkham City. Intreaga actiune va avea loc in South Gotham, Batman fiind pe cale de a deveni eroul pe care-l cunoaste orasul acum. Titlul este un prequel al celorlalte jocuri din seria Arkham, actiunea fiind plasata inainte de evenimentele din Arkham Asylum si Arkham City.

Sistemul de lupta a fost schimbat, pentru a fi mai rapid si pentru a oferi infor###### esentiale dupa fiecare lupta. Jocul va avea un sistem numit Crime in Progress, care vor fi de fapt misiuni paralele cu cele din campania principala. Acestea vor putea fi ignorate sau indeplinite. Un nou inamic a fost dezvaluit, Anarchy, acesta producand haos prin oras. Anarchy nu va face parte din echipa care-l vaneaza pe Batman, dar, jucatorii vor trebui sa-si asume rolurile de protectori ai orasului si vor fi nevoiti sa-l infrunte la un moment dat. Arkham Origins va avea si un nou sistem desprins din filmele cu detectivi, Batman fiind in stare de a reconstitui evenimentele de la locul unei infractiuni in functie de dovezile gasite.

Arkham Origins va fi lansat pe data de 25 octombrie, urmand sa fie disponibil pentru PC, PlayStation 3, Wii U si Xbox 360.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i6AoJB54Y2o

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...