Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

Dan Petrescu a fost propus ca antrenor principal la Fenerbahce!

Recommended Posts

Tehnicianul rușilor de la Dinamo Moscova, Dan Petrescu, a fost propus de impresarul Jorge Mendes turcilor de la Fenerbahce, devenind o variantă importantă pentru clubul turc, care se pregătea să semneze cu antrenorul Ersun Yanal, informează cotidianul “Bugun“.

Potrivit sursei citate, Yanal, care-i antrenează pe cei de la Eskişehirspor, s-a înţeles în toate privinţele cu preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, însă celebrul impresar Jorge Mendes, care îi reprezintă, printre alţii, pe Jose Mourinho, Luiz Felipe Scolari, Cristiano Ronaldo şi Radamel Falcao, a intervenit, propunându-l în ultima clipă pe Dan Petrescu.

“Bugun“ menţionează că Petrescu, care are contract cu Dinamo Moscova până în 2015, se numără printre tinerii antrenori de viitor şi a devenit o alternativă importantă pentru Aziz Yildirim, “datorită condiţiilor cerute, dar şi insistenţelor lui Mendes“.

“Mendes negociază cu Dinamo Moscova condiţiile de reziliere a contractului“, susțin jurnaliștii turci.

Fenerbahce a rămas fără antrenor la 29 mai, când tehnicianul Aykut Kocaman, în funcţie din 2010, a demisionat.

Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT în emisiunea “Fotbal Club“, de la Digi Sport, Dan Petrescu a spus că mai are doi ani de contract cu Dinamo, pe care vrea să-i respecte, dar în anumite condiții.

 

 

Sursa: digisport.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi un pas mare pentru el. Fener este o echipa de traditie in Liga turca, se bate in fiecare an la titlu cu Galata si ar fi foarte bine daca Petrescu ar ajunge sa-i antreneze pe Drogba, Sneijder si alti jucatori valorosi. In plus ar avea si un salariu mai bun ca cel de la Moscova.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...