Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

John Malkovich a devenit un erou in Canada dupa ce a salvat viata unui om

Recommended Posts

John Malkovich a devenit un erou in Canada dupa ce a salvat viata unui om

 

 

11111111rl.jpg

 

 

 

Actorul John Malkovich a salvat viata unui barbat, joi, in orasul canadian Toronto.Potrivit publicatiei Toronto Star, John Malkovich se afla pe strada, fumand o tigara, atunci cand Jim Walpole, un barbat in varsta de 77 de ani, s-a impiedicat si a cazut peste bara de jos a unui esafodaj metalic, sectionandu-si traheea, informeaza nouvelobs.com.

Portarul unui hotel din apropiere a asistat la aceasta scena. El spune ca John Malkovich a alergat spre Jim Walpole si i-a facut un punct de compresie peste zona sectionata, ajutandu-l sa reziste astfel pana la sosirea ambulantei. John Malkovich a incercat sa il linisteasca pe Jim Walpole atat cat i-a stat in putere, repetandu-i fara incetare sa nu isi faca griji, pentru ca "sistemul medical este foarte bun acolo" (in Canada, n.r.).

Dupa o operatie rapida si 10 puncte de sutura, pacientul a fost salvat si viata lui nu mai este in pericol.

John Malkovich, nascut in 1953, este actor, producator si regizor, a aparut in ultimii 25 de ani pe afisele a peste 70 de lungmetraje si a fost de doua ori nominalizat la premiul Oscar, pentru rolurile din "Locuri in inima/ Places in the Heart" (1984) si "In bataia pustii/ In the Line of Fire" (1993).

In vara acestui an, Malkovich se intoarce alaturi de "trupa de soc" formata din Bruce Willis si Helen Mirren in Red 2. In RED 2 Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin platit de fostul sau coleg Marvin (John Malkovich), care si-a inscenat propria moarte pentru a nu fi pus in pericol. Cei doi barbati, alaturi de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc intr-o calatorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar si motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planeta.

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...