Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Dinamo are de dat astăzi 250 000 de lei pentru stadion, sau nu va mai juca în "Groapă"

Recommended Posts

Z4WKVRm.jpg

 

Ionuț Negoiță a plătit salarii restante și a negociat noi contracte cu jucătorii lui Dinamo, după ce a devenit acționar majoritar, dar are acum pe cap o altă problemă. Echipa riscă să nu mai fie primită în Ștefan cel Mare din cauza unei datorii la CS Dinamo, proprietara bazei.

 

Elisabeta Lipă, președintele Clubului Sportiv, a explicat exclusiv pentru Digi Sport care e situația în acest moment: "Nu pot să spun că gata, vor fi evacuați. Ziua de azi încă nu a trecut. Nu pot să spun că există un ultimatum. Eu trebuie să respect decizia Curții de Conturi, care ne-a lăsat niște termene, de care noi trebuie să ținem cont. Nu e vorba de un ultimatum, pentru că nu vorbim despre o sumă fabuloasă, ca să zici că-i dăm afară. Ei, în cursul zilei de azi, trebuie să plătească aceste utilități și cota de asociere și mergem mai departe."

 

Lipă a făcut publică și suma pe care clubul de fotbal o are datorie: 250 000 de lei. Se pare însă că această sumă ar trebui plătită de fosta societate care administra clubul, condusă de Nicolae Badea, pentru că pe numele ei sunt înregistrate datoriile. Dar Dinamo este acum sub umbrela unei alte societăți, controlată de Ionuț Negoiță. Așa că nu se știe deocamdată cine va achita datoria.

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...