Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

Gică Popescu va candida la alegerile FRF: "Putem face ceva pentru fotbalul românesc! Şi Chivu ni se va alătura"

Recommended Posts

hagi-popescu-dumitrescu-stelea-ghimpele.

 

 

Gică Popescu şi-a anunţat candidatura la viitoarele alegeri pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal.

 

"Baciul" a dezvăluit că din echipa sa vor face parte Gică Hagi, Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu, dar şi Cristi Chivu, după ce va agăţa ghetele în cui.

 

bucurie-94.jpg?width=815

 

"M-am hătărât! Da, voi candida pentru alegerile pentru funcția de președinte al FRF. Cristi Chivu ni se va alătura în momentul în care își va încheia careiera de fotbalist. Eu cred că acești colegi împreună cu care am făcut performanțe la nivel de fotbaliști putem face ceva pentru fotbalul românesc. Am demonstrat acest lucru pe teren, sunt convins că o putem face și dintr-o poziție de conducere.", a declarat Gică Popescu într-o conferinţă de presă.

 

 

Fostul căpitan al Barcelonei a dezvăluit şi ce posturi vor ocupa cei care i s-au alăturat la acest proiect.

"Gică (n.r. Hagi) și Bogdan (n.r. Stelea) se vor ocupa de departamentul tehnic al Federației, dar nu vor avea nicio implicare la echipa națională. Acest departamentul va avea în program mai multe centre regionale. Ilie Dumitrescu va fi alături de mine pe partea administrativă. Dacă nu vom reuşi să facem performanţă vom ridica mâna şi vom pleca acasă", a mai spus Popescu.

 

Gică Popescu şi-a dezvăluit şi câteva din planurile de viitor.

"Eu cred că timpul este scurt știind ce avem de făcut în perioada următoare. Vrem să ne întâlnim cu președinții tuturor echipelor din Liga I, a II-a și a III-a, plus reprezentanții AJF și fotbal feminin. Vrem să mergem la sediul federațiilor importante din Europa pentru a vedea cum își organzează planul de business. În momentul de față nu este brandul care atragea spectatori și parteneri ca un magnet. Acest lucru trebuie reclădit, deoarece avem la dispoziție potențial.", a mai spus Gică Popescu.

 

 

Alegerile pentru şefia FRF vor avea loc la Adunarea Generală programată în primăvara anului 2014.

 

 

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu imi doresc sa se schimbe cei de la FRF, iar venirea lui Gica Popescu va face exact acest lucru. Cred ca tot fotbalul romanesc are nevoie de o schimbare, si sper sa se rezolve. Stiam despre intentiile lui Chivu de a se alatura celor din FRF, dar nu stiam cu cine se va " alia". Sper sa castige Gica Popescu sefia la FRF si sa fie mai bine pentru echipele din Romania, dar si pentru echipa nationala.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...