Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

James Franco vrea sa regizeze un film dupa "Zgomotul si furia", de William Faulkner

Recommended Posts

James Franco vrea sa regizeze un film dupa "Zgomotul si furia", de William Faulkner

 

 

xtg0.jpg

 

 

Actorul James Franco vrea sa regizeze un film dupa romanul din 1929 al lui William Faulkner "Zgomotul si furia" si doreste sa il includa in distributia acestei adaptari pe John Hamm, starul serialului "Mad Men".

James Franco va fi regizor si actor in aceasta productie si este dispus sa isi muleze programul dupa cel al starului din "Nebunii de pe Madison Avenue/ Mad Men". Hamm ar trebui sa joace rolul lui Compson in filmul a carui actiune are loc in anii '20, prezentand o familie de aristocrati, informeaza contactmusic.com.

"Suntem in grafic, dar mai trebuie puse la punct cateva detalii, pana ne vom simti siguri pe proiect", a spus starul de 35 de ani.

Scenariul este semnat de James Franco, alaturi de Matt Rager, producatorii sperand ca filmarile vor incepe in toamna.

James Franco este apreciat la Hollywood nu doar ca actor, ci si pentru dorinta de diversificare a carierei sale. Astfel, starul american s-a aventurat deja in domenii diverse - a regizat cateva documentare si scurtmetraje, a creat proiecte multimedia, s-a implicat in proiecte teatrale si de dans experimental, a organizat expozitii de arta si isi continua studiile superioare la cateva universitati americane. Totodata, in 2012, Franco si-a facut debutul si in industria muzicala cu albumul "MotorCity".

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...