Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KjaeR

Situația lui Robinho se complică la Milan. Mai are nouă zile să plece la Santos

Recommended Posts

wRRielU.jpg

 

Brazilianul Robinho are din ce în ce mai multe șanse să rămână pe San Siro și în sezonul viitor. Negocierile dintre AC Milan și FC Santos sunt îngreunate de situația financiară grea prin care trece clubul sud-american, iar perioada de transferuri din Brazilia expiră pe 20 iulie.

 

Nouă zile mai are la dispoziție clubul care l-a crescut pe Robinho pentru a ajunge la o înțelegere cu privire la transferul atacantului ajuns la vârsta de 29 de ani. Cu toate acestea, vicepreședintele milanez Adriano Galliani spune că nu are gând să urgenteze tratativele, spunând simplu că Robinho are două variante: ori pleacă, ori rămâne.

 

Salariul mare al atacantului care a mai jucat la Real Madrid și Manchester City este marea problemă a "diavolilor". Sud-americanul este cel mai bine plătit fotbalist din Italia, după cum anunță tuttomercatoweb, primind între 6,5 și 7 milioane de euro pe sezon.

 

De vânzarea lui depinde și aducerea pe San Siro a tânărului sârb Ljajic (21 de ani), de la Fiorentina.

 

85 de meciuri a bifat Robinho în Serie A, în tricoul lui Milan, reușind să marcheze 22 de goluri. A mai adunat 15 partide în Cupa Italiei (2 goluri), unul în Supercupă și 18 jocuri în UEFA Champions League (3 goluri).

 

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...