Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

Au inceput promotiile de vara la jocuri si console!

Recommended Posts

543.jpeg

Β 

Chiar daca iarna este sezonul cel mai aglomerat in industria jocurilor, multi retaileri si producatori incearca sa tina cumparatorii activi si pe perioada iernii, in primul rand prin reduceri substantiale la anumite jocuri, console si chiar accesorii. Steam a dat startul in acest an prin intermediul Steam Summer Gateaway Sale, dar si retailerii romani au inceput sa testeze acest proces care aduce venituri substantiale magazinelor din strainatate.

Deja exista mai multe promotii pe piata, cea mai substantiala fiind la consola Sony PlayStation 3 Slim 12GB + Joc Book Of Spells + Wonderbook + Move Starter Pack, la pretul de 799 RON si livrare gratuita la domiciliu.

+ Vezi promotia PlayStation 3 la Flanco

De asemenea, Emag pune la bataie consola Microsoft Xbox 360, 4GB si reducere de 10 % la orice joc X360 achizitionat impreuna cu aceasta, la acelasi pret de 799 RON si livrare gratuita. Promotia este valabila pana pe 22 iulie.

+ Vezi promotia Xbox 360 la emag

Acelasi retailer ofera gratuit jocul Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist, care va fi lansat pe data de 23 august, la orice placa video GeForce Seria GTX din promoΕ£ie achizitionata.

+ vezi promotia Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist + Nvidia.

Ca tot veni vorba de Tom Clancy, Casajocurilor vinde varianta PC a jocului Rainbow Six: Vegas 2 la un pret de 48.55 RON, pana la epuizarea stocului disponibil.

+ vezi promotia Rainbow Six: Vegas 2.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...