Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

Dinamo şi-a prezentat noul echipament. Hîldan şi "FCD în ADN", pe tricouri

Recommended Posts

s2r49y.jpg

Barcelona, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Juventus, Inter, Şahtior sau chiar rivala Steaua sunt echipele care, la fel ca Dinamo, au noi echipamente de joc cu tehnologia Dri-FIT înglobată.

 

Dinamoviştii şi-au prezentat azi, miercuri, 17 iulie, noile echipamente pentru sezonul 2013-2014, într-o ediţie aniversară, în tradiţionalele culori alb şi roşu.

mj2vf4.jpg

Echipamentul principal are atât tricourile cât şi şorturile de culoare roşie, în timp ce echipamentul de deplasare este alb complet. Cele două echipamente sunt completate de jambiere disponibile în două culori: alb şi roşu. Materialul din care este realizat echipamentul este mai uşor şi mai rezistent, folosind tehnologia Dri-FIT, care ajută la eliminarea transpiraţiei şi asigură confortul termic pe teren.

x52es8.jpg

Chipul lui Cătălin Hîldan, pe piept

Reglarea temperaturii corporale este realizată prin intermediul panourilor de mesh, poziţionate pe părţile laterale ale tricoului şi facilitează circulaţia aerului în jurul corpului sportivilor. La fel ca şi noile echipamente ale rivalei din Ghencea, tricourile dinamoviştilor sunt realizate din plastic reciclat.

zmifzt.jpg

Marea noutate, însă, constă în faptul că, pentru prima oară în ultimii 20 de ani, numele jucătorilro sunt inscripţionate pe echipamentul de joc pentru sezonul competiţional. În plus, chipul lui Cătălin Hîldan, "unicul căpitan" al dinamoviştilor, tronează pe pieptul echipamentului de joc, alături de sloganul "FCD în ADN", marca înregistrată a dinamoviştilor.

 

Sursa:dfybn8.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, sunt frumoase. Cel rosu seamana cu cele ale lui Liverpool de anul trecut parca. Cele ale Stelei le-am vazut si in meci si chiar mi-au placut. Sper sa fie si acestea la fel de frumoase.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...