Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Assassins Creed 4: 13 minute prin Caraibe

Recommended Posts

548.jpeg

 


Ubisoft a dat publicitiatii un trailer demo prin care ne sunt prezentate o serie de informatii despre noul Assassin's Creed 4, despre gameplay si cateva aspecte in ceea ce priveste interactiunea cu propriul echipaj. Prima parte a acestui demo, intitulat 13 minute prin Caraibe, ne prezinta cum se pot indeplini anumite contracte si cum se poarta bataliile navale. De asemenea, jucatorii trebuie sa ia decizii in ceea ce priveste corabia capturata si soarta echipajului ramas in viata. Ulterior, sunt explicate cateva aspecte in ceea ce priveste navigarea si cum poate fi folosita vremea capricioasa din Caraibe ca un element tactic in confruntarile cu alte corabii. (apropos de vremea din Caraibe, oare Edward nu moare de cald imbracat asa gros?). In a doua parte a demo-ului este explicat modul in care pot fi eliminati adversarii, fara ca personajul sa fie detectat, si cum se descopera comorile si cam ce contin acestea.

 

 

Assassin's Creed 4 va ajunge pe rafturile magazinelor pe data de 1 noiembrie 2013, initial urmand sa fie lansat pentru PlayStation 3, Xbox 360 si Wii U. Variantele pentru PC, Xbox One si PlayStation 4 vor fi lansate la o data ulterioara, necomunicata inca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ce am vazut in acest video acum este mult mai usor sa scufunzi o nava si chiar te poti indeparta de carma vasului sa ajungi pe cel luat in vizor sa iti elimini inamicul si in Assassin's creed III  ai reusit sa faci astfel de actiuni dar nu cred ca tu sareai pe acele vase.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au stricat tot farmecul seriei.Trebuia sa se opreasca la moartea lui Ezio, dar na... omul cand vede ca-i merge ceva .. merge cu acel lucru pana la epuizare

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...