Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

the_night

VIDEO Cel mai norocos gol marcat în Liga 1

Recommended Posts

 

**VIDEO** Cel mai norocos gol marcat în Liga 1

 

 

Săgeata Năvodari confirmă startul bun de sezon al nou promovatelor și are patru puncte după două etape, grație unei victorii la limită, 1-0, acasă cu Gaz Metan Mediaș, și egalului din deplasare, 1-1, cu FC Brașov.

Partida de sub Tâmpa ar fi putut fi decisă prin cel mai norocos gol văzut în ultimii ani în Liga 1, reușită trecută în dreptul atcantului de pe Litoral, Sorin Chițu. La 33 de ani, acesta a bifat doar al cincelea meci în prima divizie și la Brașov a marcat primul gol la acest nivel.

De fapt, mingea l-a lovit pe jucătorul constănțenilor în piciorul de sprijin, după o centrare de pe stânga. Chițu își făcuse greșit pașii în fața porții gazdelor și ajunsese mai devreme la întâlnirea cu mingea. Cu toate acestea, ea l-a lovit și l-a păcălit pe portarul Marinescu.

 

http://www.youtube.com/watch?v=vKWIS8lw470

 

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut meciul. Cand am vazut golul am ramas un fel de WTF? :O wtf.gif lola.gif .Cat bulan sa ai sa se loveasca mingea de tine si sa se mai duca si in gol :)))))))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cel mai penal gol :)) Am vazut meciul. Ma uitam asa cum se strecura mingea in poarta. Cred ca si cu "latul" daca dadea, nu dadea asa de bine. :))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...