Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

Martinovic a fost prezentat la Belgrad. 13, cu noroc pentru Steaua Roșie

Recommended Posts

2dj9mgx.jpg

 

 

UPDATE Joi, 1 august. Novak Martinovic și-a ales numărul pe care-l va purta pe tricoul de joc la Steaua Roșie Belgrad. Fostul fundaș al Stelei și-a ales, fără ezitare, numărul 13, unul care-i poartă noroc sârbului.

Fostul fundaș al Stelei Novak Martinovic (28 de ani) n-a avut parte de o experiență tocmai plăcută în campionatul Chinei, la Wuhan Zall, echipă care actualmente ocupă ultima poziție a clasamentului.

Sârbul a evoluat în 12 partide pentru gruparea asiatică, toate ca titular, reușind să marcheze un singur gol. Deși campionatul în China este în plină desfășurare, Martinovic și-a reziliat contractul cu Wuham.

Fundașul se pare că nu va sta mult pe tușă, deoarece el a ajuns la un acord, vineri târziu, cu oficialii de la Steaua Roșie Belgrad. Martinovic a fost în negocieri și cu Pandurii, dar până la urmă oferta sârbilor a fost mai tentantă. 

“Am stat toată noaptea cu oficialii lui Steaua Roşie şi am tratat. Pandurii a fost şi ea aproape de a-l lua în această vară şi puţin a lipsit să ajungă la Târgu Jiu. Oferta sârbilor a fost un pic mai bună. Destinul lui Martinovic se leagă de numele Steaua. În zilele următoare este posibil să ajungă la Steaua Roşie şi un fotbalist român", a declarat Zvonko Milojkovic pentru Prosport.

 

Fotbalistul sârb se află la prima experiență în tricoul campioanei Steaua Roșie, dar pentru a doua oară la o echipă din Belgrad. În sezoanele 2007-2009, Martinovic a jucat pentru OFK Beograd.

 

 

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...