Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Airport Ground Crew Simulation

Recommended Posts

166.jpeg

 

Airport Ground Crew Simulation este un nou titlu dezvoltat de Rondomedia si Excalibur Publishing, lansarea urmand sa aiba loc pe data de 30 august 2013, in exclusivitate pentru PC. Dupa cum spune si titlul, gamerii vor avea ocazia sa participe la toate operatiunile care au loc la sol, dupa aterizarea si inainte de decolarea avioanelor. Cu ajutorul masinilor si utilajelor specifice, jucatorii vor trebui sa descarce si sa incarce avionele cu bagaje, sa le alimenteze si sa se ocupe de transportul pasagerilor la sol. De asemenea, mancarea va trebui sa fie dusa si incarcata in fiecare aeronava in parte.

Anumite operatiuni vor fi executate in functie de situatie, precum degivrarea (inlaturarea straturilor de gheata de pe aripi si fuselaj) si tractarea avionului cu ajutorul tractorului. In anumite perioade, aeroportul va deveni aglomerat, managementul resurselor si programarea atenta fiind un element cheie in mentinerea fluxului de avioane si pasageri.

 

airport_ground.jpg

 

Gamerii vor avea ocazia sa comande sapte utilaje specifice intalnite in orice aeroport: tractorul de remorcare, camionul de catering, incarcatorul cargo, camionul de marfa, cisterna de combustibil, poarta de incarcare si utilajul de degivrare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suna cam plictisitor, fara un pic de actiune ceva

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...