Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Dinamo - "U" Cluj 6-0! "Câinii" au reuşit scorul campionatului

Recommended Posts

După un eşec în faţa Stelei şi o remiză contra Coronei Braşov, "câinii" cereau, prin vocea lui Dragoş Grigore, ca la echipă să se producă un şoc. Iar acesta a venit în meciul cu Universitatea Cluj. Partida din Ştefan cel Mare începuse cu dinamoviştii în corzi, timp în care ardelenii au ratat două ocazii uriaşe.
 

Roş-albii s-au repliat însă, iar veteranul Dănciulescu şi-a vărsat sângele pentru a da semnalul revenirii. Atacantul a obţinut un penalty, iar "protestatarul" Grigore a punctat de la 11 metri. Boubacar, un alt fotbalist care a intrat în clinciuri cu Mulţescu în acest sezon, a majorat diferenţa aproape imediat, iar acelaşi Grigore a făcut 3-0 înaintea pauzei, tot de la cercul cu var. Matei a obţinut de această dată penalty-ul.

În partea a doua, "câinii" nu au scăzut din avântul ofensiv, iar ardelenii au fost tot fără replică. Luchin a marcat cu capul pentru 4-0, apoi Dănciulescu a întors excelent pentru Curtean la 5-0, dar a şi ratat o ocazie uriaşă. Matei a continuat forma slabă demonstrată la Braşov, dar soluţia pentru 6-0 a venit de pe bancă. Tânărul Rotariu a intrat pe final în locul lui Curtean şi a marcat la două minute distanţă al treilea gol al sezonului. Puştiul a devenit totodată golgheterul lui Dinamo, care încă aşteaptă ca unul dintre atacanţi să puncteze în campionat. Poate Kostovski, dacă acesta va semna în zilele următoare.


Dacă în startul meciului era tot numai un zâmbet, la vederea avântului ofensiv al echipei sale, Ionel Ganea şi-a pierdut entuziasmul după primele goluri ale câinilor şi s-a afundat în banca de rezerve. La final, însă, antrenorul Universităţii Cluj s-a animat atunci când a fost chemat la salut de galeria dinamovistă. Fostul atacant din Ştefan cel Mare a scandat alături de suporteri împotriva Stelei şi a fost aplaudat la scenă deschisă.

Echipele de start:

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Luchin, Grigore, Grecu - Elton, Boubacar - Matei, Curtean, Lazăr - Dănciulescu
Rezerve: Naumovski, Thicot, Durimel, Filip, Rotariu, Balint, Pape
Antrenor: Gigi Mulţescu

"U" Cluj: Niculescu - Neag, Abrudan, Balde, Mendy - Bucşă, Ad. Popa II - Târnăcop, Cristocea, Borza - Dedu
Antrenor: Ionel Ganea
Rezerve: Dolha, Szilagyi, Calcan, Ursu, Prescură, Kovacs, M. Ene

Arbitri: Marius Bocăneală, Bogdan Gheorghe, Daniel Hulubei

 

Sursa: www.prosport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da! frumos meci. Dar din pacate exista acel "dar" "romanesc"... Dinamo a avut tot timpul echipa buna, pana la un moment dat. Acel moment fiind atunci cand conducerea echipei vinde jucatori. Degeaba te chinui sa formezi o echipa daca nu o si pastrezi.

 

Nu-i vorba doar de jucatorii tineri si cu perspectiva a echipei... Chair si strainii, daca ar fi pastrati si nu vanduti s-ar putea ridica sperante la trofee, perfomante s.a.m.d.

 

Daca Dinamo pana in iarna v-a juca cum a facut-o cu U Cluj, cel putin 3,4 jucatori vor fi vanduti. Asa s-a intamplat pana acum, mici sperante ca ceva se va schimba. Si acest lucru nu e doar la Dinamo, e la majoritatea echipelor din Romania.

 

Dar ce putem face? Romania nu e Spania si Dinamo nu e Barcelona, sa detina cei mai buni jucatori din lume.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Macar cea mai slaba echipa o batem si noi.Eu nu imi voi face o parere doar dupa acest meci , nu poti sa zici ca joci bine doar cand o faci cu echipele de la fundul campionatului.Parerea finala mi-o voi face daca vom castiga urmatoarea etapa la Targu Jiu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...