Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rAcs

Nintendo DS

Recommended Posts

  Nintendo DS

 

  Dupa parerea mea NIntendo DS a fost una din cele ai reusite console Nintendo! Prin aceasta au resuti sa imbine un design atragator cu o memorie externa dar si cu multe servicii care ne ajuta. Acesta poate fii folosit ca si consola pentru jocuri prin adaugarea de aplicatii pe cardul extern al consolei , sau poate fii folosit in scopuri de relaxare precum cititul de carti virtuale si crearea sau editarea imaginilor. In locul jocurilor se pot instala pe cardul Nintendo si aplicatii folositoare la servici, aplicatii folosite in industrie sau aplicatii folosite afara ca un cronomentru sa o masuratoare. 

  Precum majoritatea consolelor , Nintendo DS foloseste o licenta autorizata ce poate fii achizitionata doar din locurile de specialitate sau direct de la Nintendo. Aceasta licenta este folosita pentru a avea acces in interiorul cardului consolei. Alte moduri in care poate fii folosita o consola Nintendo DS: ceas desteptator, browser, chat, etc. Din nefericire consola are si cateva minusuri cum ar fii micile probleme aparaute in sectiunea Config sau in sectiunea Wi-fi Connections. 

  Ulterior au aparut consolele 2DS si 3DS in care au fost rezolvate problemele si adaugate sau schimbate mici chestii. De altfel, si designul consolei a fost schimbat radical de fiecare data, producatorii dorind ca, consola lor sa fie atragatoare atat copiilor cat si adultilor,

  Nintendo foloseste propriul sistem de operare creat special pentru acesta. Consola dispune de 2 erane: unul touchscreen si unul simplu, 4 taste "sageti" , tastele "A","B" si "Y","X", 2 taste "START" si "SELECT", batul special pentru ecran , iar in modelele urmatoare, 2DS si 3DS, a fost adaugat si un joy-stick. Consola mai are un buton pentru controlul sunetului, 2 mufe pentru casti si un suport pentru jocurile ce pot fii incorporate.

Nintendo DS: kvGDonp.png

Nintendo 2DS: FmlF2ys.jpg

Nintendo 3DS: hlVIVyE.png

 

Topic original creat pentru eGaming !

All rights reserved eGaming Comunity!

Topic creat cu acodul lui stefan94 !

Daca v-a placut LIKE !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru probleme/nelamuriri PM me!

 

eGaming Comunity.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...