Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DonZerbo

Olimpia Satu-Mare

Recommended Posts

Miercuri, la stadion, au fost instalate porţile, iar joi vor fi montate scaunele

stadion2-700x359.jpgPrezent la începutul săptămânii în studiourile “Informaţia TV” la emisiunea Panoramic Sportiv, preşedintele FC Olimpia, Dan Băbuţ a făcut câteva afirmaţii interesante. Unele le ştiam şi noi, iar altele, legate de activitatea clubului, despre investiţii, susţinerea financiară de care beneficiază clubul, le-am aflat în premieră.

Astfel, am aflat de la Dan Băbuţ că Olimpia are cel mai mic buget dintre cele 12 echipe din a doua serie a Ligii a II-a. La ce sumă se ridică bugetul nu am aflat, dar ştim că este “cel mai mic”. Apoi, dumnealui a infirmat zvonurile cum că în lot ar fi 3-4 jucători cu salarii de peste 100 de milioane de lei vechi.

“Media salariilor la Olimpia este de 2.100 lei şi niciun jucător nu se apropie de un salariu de 10.000 de lei lunar” a spus Dan Băbuţ. După părerea noastră, 2100 de lei nu reprezintă un salariu prea mare, ba dimpotrivă, este unul mic, pentru o echipă de Liga II-a. Sigur, veniturile pot fi rotunjite prin încasarea unor prime de joc. Dar primele trebuiesc câştigate.

Tot Dan Băbuţ ne-a dat garanţii că miercuri cel târziu vor începe lucările de instalare a scaunelor din plastic în tribuna A şi că vor fi schimbate porţile. Din păcate nici vorbă de scaune la stadion. Cică ele ar fi ajuns la Satu Mare dar nu şi la stadion iar instalarea lor ar putea să înceapă joi. De altfel, muncitorii prezenţi la stadion lucrau tocmai la finisarea zonei în care vor fi instalate scaunele de culoare galbenă şi albastră. Numai să fie gata totul la timp pentru că abonamentele au fost vândute pentru zona cu scaune.

În ce priveşte porţile, noul regulament prevede ca barele să fie din aluminiu şi nu lemn sau fontă. Cadrele de aluminiu, adică barele orizontale şi stâlpii verticali, au ajuns deja la Satu Mare iar în cursul după amiezii de miercuri s-a lucrat la instalarea lor.

Altfel, după antrenamentul de mâine, jucătorii vor intra în cantonament pentru a pregăti meciul de sâmbătă cu FCU Craiova. În cantonament, în funcţie de starea de sănătate a unora, vor intra 22 sau 23 de jucători plus antrenorii grupării sătmărene.

Despre arbitrii întâlnirii nu am aflat îmcă nimic dar FRF a comunicat numele observatorilor de joc din Liga II, meciul de la Satu Mare urmând să fie supervizat de Valer Vancea din Oradea.

stadion-700x295.jpg

 

 

Sursa: informatiazilei.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...