Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

Steaua a avut cei mai mulți internaționali din Liga I. Astra are 6 jucători la echipele naționale

Recommended Posts

rr18hy.jpg


 


Liga I și-a luat o pauză de trei săptămâni, însă mulți dintre jucătorii angrenați în campionatul românesc au evoluat în cursul serii de vineri. 

 

Astfel, Steaua, Pandurii, Petrolul, Astra, Vaslui, Dinamo au trimis jucători la primele reprezentative, iar contingentul cel mai numeros l-a avut campioana.

 

În afara celor 6 fotbaliști chemați de Victor Pițurcă la naționala mare - Tătăruşanu, Latovlevici, Bourceanu, Pintilii, Adi Popa și Tănase, Szukala a fost integralist pentru Polonia în remiza cu Muntenegru, iar Georgievski a prins 77 de minute pe teren pentru Macedonia, în succesul de pe teren propriu, 2-1 împotriva Țării Galilor. 

 

În cadrul aceleiași echipe naționale au fost convocați și Ivanovski (Astra) și Naumovski (Dinamo), însă niciunul dintre ei nu a bifat vreun minut pe teren. În fapt, trupa din Ștefan cel Mare a avut trei jucători plecați la echipele naționale, dar niciunul nu a prins vreun minut. În situația lui Naumovski s-au mai aflat și Luchin și Dragoș Grigore.

 

Lista Stelei se încheie cu noua achiziție, Fernando Varela, apărătorul care va disputa în cursul serii de sâmbătă partida din deplasare, de pe terenul Tunisiei. De asemenea, Fwayo Tembo, atacant repudiat de conducerea Astrei, a prins o repriză în înfrângerea Zambiei din deplasare, 1-2, pe terenul Ghanei. 

 

Lista completă a convocaților la naționale din Liga I:

 

Steaua: Tătăruşanu, Latovlevici, Bourceanu, Pintilii, Adi Popa, Tănase, Szukala, Georgievski, Varela

 

Astra: Lung Jr, Mățel, Tembo, Ivanovski, Laban, Găman

 

Dinamo: Naumovski, Luchin, Dragoș Grigore

 

Petrolul: Mustivar, Hoban 

 

Pandurii: Matulevicius

 

FC Vaslui: Charalambous, Celeban

 

Sursa:2zsnul5.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...