Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Steaua, la un pas să-şi piardă căpitanul! "Aşa nu se mai poate! O să-l iau de acolo şi gata"

Recommended Posts

hDbjwBg.jpg

 

Alexandru Bourceanu (28 de ani) va intra în iarnă în ultimele 6 luni de contract cu Steaua şi va putea negocia cu orice altă echipă. Căpitanul Stelei are şanse mari să se despartă de campioana României în vară, după cum spune chiar agentul Anamaria Prodan. 

 

Soţia antrenorului Stelei a dezvăluit că au existat mai multe oferte pentru mijlocaşul roş-albaştrilor, însă cluburile s-au lovit de refuzul oficialilor grupării din Ghencea. Cum Bourceanu este în ultimul an de contract, cei interesaţi de serviciile sale vor aştepta perioada de mercato din iarnă pentru a demara negocierile cu jucătorul pe care îl pot lua gratis în vară.

 

"Am stat şi am aşteptat, dar aşa nu se mai poate! Tot se vorbeşte şi nu se face nimic la Steaua. Nu putem sta la infinit. Cazul lui Bourceanu a fost mediatizat şi toată lumea ştie că poate pleca liber la iarnă. Aveam oferte bune pentru el, clubul ar fi reuşit o afecere excelentă. Acum, nimeni nu vrea să mai dea bani pentru că peste trei luni el poate semna cu cine doreşte. La Steaua toată lumea vrea să fie şef. De când Gigi este acolo, toţi vor să fie şefi şi se umflă precum curcanii. Înainte nu scoteau un cuvânt", a spus Anamaria Prodan.

 

Aceasta s-a referit apoi şi la schimbările care au apărut în dialogul dintre ea şi antrenorul Stelei: "Înainte ştia tot, acum nici nu-i mai zic. De ce să-i spun? Ca să se enerveze? Mai bine află când e ceva oficial, din presă. Nu e vorba că nu vreau binele Stelei, Doamne fereşte! Totuşi, eu trebuie să reprezint interesele jucătorilor mei. Ce să-i mai spun eu lui Bourceanu? Asta e, o să-l iau de la Steaua şi gata!", a încheiat Anamaria Prodan.

 

Deşi s-a vorbit despre o primă de 500.000 de euro pe care Bourceanu urma să o încaseze la prelungirea contractului cu Steaua, discuţiile dintre mijlocaş şi conducere au stagnat şi sunt şanse mari ca roş-albaştrii să-şi piardă gratis căpitanul la finalul acestui sezon.

 

28 de ani are Bourceanu

 

3,2 milioane de euro e cota de piaţă a lui Bourceanu

 

1 gol în 11 meciuri a reuşit Bourceanu în acest sezon la Steaua, în toate competiţiile

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lipsa lui Becali se simte nu numai in cazul lui Bourceanu, dar si in cazul altori jucatori. Sa nu mai zic de administrarea clubului, el dadea ordin, iar ceilalti faceau ce li se spunea, fiecare stia ce are de facut. Acum toti vor sa se dea importanti si sa faca ce vor in lipsa patronului. Asa e si normal... cand liderul grupului lipseste, toti fac ce cred. Mai e o vorba " Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa.". Acum ce pot sa zic, Bourceanu este perfect pentru Steaua, nici nu imi doresc sa plece de la Steaua, dar daca avea o oferta de nerefuzat... Mai bine sa plece decat sa ramana liber de contract.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bourceanu e sufletul echipei, mi-ar parea rau sa plece, chit ca nu da el goluri in fiecare meci, el dirizeaza tot ce tine de Steaua in teren.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...