Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

Reghecampf a explicat de ce nu l-a inclus în lot pe Neagu: ”Trebuie să învețe multe lucruri noi”

Recommended Posts

vxgdo3.jpg


 


 


Când a fost transferat la Steaua, s-a spus că a venit peste capul antrenorului și că a fost un moft al patronului Gigi Becali. Ulterior, după prima sa întâlnire cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, Ionuț Neagu s-a plâns apropiaților că este tratat cu răceală de tehnicianul Stelei.

 

Dacă aseară, la meciul cu Săgeata Năvodari, 5-0, Pantelis Kapetanos a debutat cu o „dublă” în al doilea său „mandat” la Steaua, iar Fernando Varela a fost pe banca de rezerve, Neagu a fost singurul care nu a prins nici lotul dintre ultimele achiziții, alimentând zvonurile unei „rupturi” între mijlocașul venit de la Oțelul și Reghe.

 

„Neagu este un fotbalist foarte important pentru noi. Va apărea și el în echipă”

 

Totuși, după victoria de sâmbătă seara, Laurențiu Reghecampf a ținut să explice motivele pentru care ex-„oțelarul” nu a prins lotul la partida cu Săgeata.

 

“Neagu n-a făcut parte din lot pentru că urmează o perioadă de pregătire. Trebuie să învețe multe lucruri pe care noi le facem la Steaua. Cu siguranță, va apărea și el în echipă, pentru că este un fotbalist foarte important pentru noi. Varela, de asemenea. Lukasz și Gardoș se înțeleg foarte bine acum, iar Varela are de recuperat. În plus, vreau ca atunci când intră în teren să câștige ceva, nu să intre așa oricum“, a precizat Reghecampf, în direct la Digi Sport, la flash-interviul acordat la finalul partidei, în cadrul emisiunii “Special“.

 

 

Sursa:1zn5p1x.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vad ca acelasi lucru e si aici. Nu chiar acelasi, dar in mare parte tot ce e aici este si in acest topic: Link

 

Closed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...