Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Viorel Moldovan este noul antrenor al Rapidului! Revine în Giulești după 6 ani

Recommended Posts

BbvrYsc.jpg

 

Noua conducere executivă a clubului din Giulești n-a renunțat la ideea de a aduce la echipă un antrenor tânăr, ambițios, dar care să fie și pe placul suporterilor.

 

Astfel, Viorel Moldovan (41 de ani), unul dintre jucătorii reprezentativi ai României din ultimii 20 de ani, a ajuns la un acord cu oficialii Rapidului și va prelua funcția de antrenor principal, care i-a aparținut până azi lui Sandu Tăbârcă.

Moldovan va începe munca, potrivit Dolce Sport, după meciul Rapidului, din etapa a 3-a, intermediară, a Ligii a 2-a, Seria 1, cu Unirea Tărlungeni, care se va disputa azi, de la ora 16:30 (ÎN DIRECT la Digi Sport 1).

Viorel Moldovan revine astfel la clubul unde a activat atât ca jucător, dar și unde a fost, pentru scurt timp, director sportiv. Mai exact în vara lui 2007. El a fost cel care l-a prezentat pe Cesinha, în momentul în care brazilianul semnase contractul cu bucureștenii.

 

Fostul atacant n-are o bogată experiență ca tehnician. În 2010 a antrenat-o pe Sportul Studențesc, după care au urmat etapele FC Vaslui și FC Brașov.

 

Moldo-gol a dat 21 de goluri (15 în Liga 1) în tricoul alb-vișiniu și a fost la un pas să câștige și un titlu alături de Rapid, în 2006. A jucat un an și jumătate în Giulești, de la începutul anului 2006 până în vara lui 2007.

 

A cucerit imediat publicul de lângă șine, fostul atacant al echipei naționale dând întotdeauna tot ce a avut mai bun pe teren. Avea 36 de ani, dar era unul dintre jucătorii care făceau cea mai mare risipă de efort și era imbatabil în jocul aerian. A dat gol cu Steaua atât în sferturile de finală ale Cupei UEFA, cât și în campionat, a marcat o dublă în campionat cu Dinamo, la victoria cu 3-0 din Giulești, din 2006 și a fost unul dintre cei mai buni oameni ai giuleștenilor în cele două meciuri cu Hamburg, din optimile de finală ale Cupei UEFA.

 

A contribuit și la cele două Cupe ale României cucerite consecutiv de Rapid și și-a încheiat cariera cu un trofeu. Ultimul lui meci a fost finala de Cupă câștigată cu 2-0 la Timișoara, chiar împotriva Politehnicii.

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu a inceput prea bine rapidul sezonul asta in liga a doua, oricum cred ca va promova cu Moldovan, mai mult ca sigur, si au si bani pentru transferuri fata de alte echipe din liga a doua...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...