Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Farming Manager

Recommended Posts

169.jpeg

 

Farming Manager este un nou joc anuntat de Rondomedia si Excalibur Publishing, titlul urmand sa fie disponibil pentru PC incepand cu data de 18 octombrie. Gamerii vor avea ocazia sa-si dezvolte propria ferma, trebuind sa angajeze personal, sa investeasca in echipamente noi si sa se adapteze in functie de schimbarile sezoniere.

Jocul incepe prin mostenirea unei ferme, aflate intr-o stare deplorabila. Investitiile trebuie sa inceapa prin construirea de noi hambare, achizitionarea de echipamente specifice si mangementul campurilor existente. Odata cu cresterea afacerii, volumul de munca va fi din ce in ce mai mare, jucatorii trebuind sa inceapa angajarea personalului adecvat.

 

farming2_sim.jpg

 


Munca la ferma nu se termina nicioadata, jucatorii trebuind sa achizitioneze noi tractoare si utilaje, sa mentina si sa dezvolte silozurile si hambarele existente, sa gaseasca solutii pentru energie alternativa si sa mentina o relatie profitabila cu banca. Conditiile meteo vor afecta in fiecare an conditiile de joc, gamerii trebuind sa fie flexibili la schimbari precum recolte record sau ani dezastruosi cu recolte foarte slabe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...