Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

Zougoula: “Cred că destinul meu este să devin cunoscut în România“

Recommended Posts

2eunbqd.jpg


 


 


Dinamo s-a impus, la pas, în “16“-imile Cupei României, în fața celor de la Sănătatea Cluj, scor 4-0, două dintre goluri fiind marcate de Kevin Zougoula (25 de ani).

 

Atacantul ivorian, care a debutat pentru roș-albi în acest meci, le promite suporterilor “câinilor“ că poate mult mai mult, dar spune și ce-i mai trebuie pentru ca randamentul său să fie unul optim.

 

“Îi mulțumesc lui Mister Stoican pentru că a avut încredere în mine. Cred că puteți vedea lucruri mult mai frumoase din partea mea. Îmi doresc să marchez multe goluri pentru Dinamo și să ajung numărul 1 în România.

 

Sunt mic, dar ambițios. Sper să le câștig încrederea colegilor mei, să învăț de la ei“, a spus Zougoula, într-un interviu acordat pentru www.gsp.ro.

 

Ivorianul este conștient că mai are de tras pentru a ajunge la forma maximă.

 

“Îmi lipsește ritmul de joc. Sunt capabil de multe momente deosebite pe gazon, însă trebuie să mă corelez cu băieții. Încep să învăț și obiceiurile din țara voastră.

 

Eu cred că soarta mea este să devin cunoscut în România. Lumea poate că a râs de mine la început, însă voi aduce aplauze!“, a mai spus atacantul.

 

 

Sursa:315zyg2.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu ce sa zic despre el, mie-mi pare un jucator bun, eu cred ca va ajuta Dinamo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...