Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

A început haosul pe băncile tehnice! 10 antrenori schimbați după 10 etape scurse în Liga 1: Velcea, ultima victimă

Recommended Posts

dHWsIkh.jpg

Șefii de club din campionatul intern de fotbal nu se dezmint. După 10 etape scurse din ediția 2013/2014 a Ligii 1, nu mai puțin de 10 antrenori au fost schimbați, FC Vaslui și FC Brașov fiind cele mai active echipe la acest capitol - au avut trei tehnicieni diferiți din luna august până acum.

 

Ultimul pe lista destituiților este Valentin Velcea, care, în ciuda unui start promițător de campionat, a intrat într-o serie neagră cu ACS Poli Timișoara și a fost înlocuit cu Aurel Șunda, un expert al promovărilor din al doilea eșalon. Velcea se alătură pe listă altor 9 antrenori care și-au pierdut postul de la începutul sezonului până acum.

 

Caruselul schimbărilor a început cu Ilie Stan (FC Vaslui) și Mircea Rednic (CFR Cluj), dar ultimul și-a găsit deja echipă și o pregătește pe Gent, în campionatul Belgiei. Pe rând, Nicolae Manea (Corona),Adrian Szabo (FC Brașov) și Cătălin Anghel (Viitorul) au fost îndepărtați, dar FC Brașov l-a schimbat deja și pe înlocuitorul lui Szabo, Aurel Țicleanu, care i-a lăsat locul pe bancă lui Alexandru Pelici, cel care a eliminat CFR-ul din Cupa României, după un meci excelent.

 

Recent, și Dinamo a efectuat o schimbare așteptată, Gigi Mulțescuprezentându-și demisia șefilor din Ștefan cel Mare. "Câinii roșii" l-au numit apoi pe Flavius Stoican, dar mulți oameni din fotbalul românesc consideră că fostul fundaș este doar o soluție de avarie, până la iarnă sau până la vară. După plecarea lui Mulțescu, alte trei echipe au efectuat schimbări pe banca tehnică.

 

Înainte ca ACS Poli Timișoara să-l schimbe pe Velcea (după 6 meciuri fără victorie în Liga 1), Ionel Ganea a fost îndepărtat de la U. Cluj, iar Ionuț Moșteanu și-a încheiat mandatul la FC Vaslui. În locul lui Ganea a fost instalat Gheorghe Barbu, cu titlu de interimar, iar Moșteanu i-a predat ștafeta lui Liviu Ciobotariu, fost tehnician la CSMS Iași și Dinamo.

 

LISTA ANTRENORILOR ÎNLOCUIȚI ÎN ACEST SEZON
Ilie Stan (FC Vaslui) - schimbat cu Ionuț Moșteanu
Mircea Rednic (CFR) - schimbat cu Petre Grigoraș
Adrian Szabo (FC Brașov) - schimbat cu Aurel Țicleanu
Nicolae Manea (Corona) - schimbat cu Jerry Gane
Cătălin Anghel (Viitorul) - schimbat cu Bogdan Vintilă
Aurel Țicleanu (FC Brașov) - schimbat cu Alexandru Pelici
Gigi Mulțescu (Dinamo) - schimbat cu Flavius Stoican
Ionel Ganea (U. Cluj) - schimbat cu Gheorghe Barbu
Ionuț Moșteanu (FC Vaslui) - schimbat cu Liviu Ciobotariu
Valentin Velcea (ACS Poli) - schimbat cu Aurel Șunda

 

20 de antrenori și-au pierdut postul în a doua jumătate a anului 2012, în 19 etape de campionat. A fost un record european în fotbal

 

36 de ani are Flavius Stoican, cel mai tânăr antrenor din Liga 1 (Dinamo)

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...