Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KjaeR

Juventus l-a "aruncat", Inter vrea să-l cumpere! 4 ținte stabilite de noul șef, Thohir

Recommended Posts

hfyS0Wa.jpg

 

Preluarea clubului Inter de către indonezianul Erick Thohir anunță numeroase mutări interesate pe piața transferurilor din Italia. Antrenorul Walter Mazzarri a făcut un apel la noul său șef, pentru a întări lotul milanez, iar nerazzurrii au deja patru ținte clare.

 

Astfel, Inter pregătește o ofertă oficială pentru mijlocașul ofensiv Emanuele Giaccherini, care a ajuns în Premier League în vara acestui an, după ce a devenit un surplus în lotul campioanei Italiei, Juventus, iar Antonio Conte l-a declarat transferabil. Deși a semnat pe 4 sezoane cu englezii, situația nefastă în care se află "Pisicile Negre", dar și destituirea antrenorului italian Paolo Di Canio au afectat viitorul lui Giaccherini la Sunderland.

 

Drept urmare, Inter plănuiește să-l aducă fără prea mari probleme, mai ales că Walter Mazzarri este un mare fan al micuțului fotbalist în vârstă de 28 de ani. Giaccherini poate evolua pe nu mai puțin de cinci posturi (DETALII), iar Inter este dispsusă să-l plătească anual cu nu mai puțin de 2,5 milioane de euro (aproximativ 50.000 de euro săptămânal).

 

Cum Mondialul din Brazilia se apropie cu pași repezi, și Giaccherini ar dori să plece de la Sunderland, pentru a nu ieși total din vederile selecționerului Cesare Prandelli. În afară de jucătorul lui Sunderland, Inter îi mai dorește pe fundașul Martin Montoya (Barcelona) și pe mijlocașii Andrea Pirlo (Juventus) și Marco Verratti (PSG). Francezii au anunțat deja că nu sunt dispuși să se despartă de Verratti, dar celelalte două piste rămân valabile pentru Inter.

 

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...