Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KjaeR

Presa maghiară îl vede favorit pe Ladislau Boloni pentru preluarea naționalei Ungariei

Recommended Posts

mrObHl6.jpg

 

Imediat după dezastrul de la Amsterdam, acolo unde Ungaria a pierdut cu 1-8 (VIDEO AICI) în fața Olandei, selecționerul Sandor Egervari și-a dat demisia.

 

Federalii maghiari nu au reușit încă să îi găsească un înlocuitor fostului antrenor, astfel că la partida cu Andorra, de naționala Ungariei s-a ocupat interimarul Jozsef Csabi.

 

Imediat după înfrângerea cu Olanda, presa maghiară înainta două nume pentru banca tehnică a naționalei țării vecine - Ladislau Boloni și Roland Koeman.

 

După cum era de așteptat, fostul jucător al Barcelonei a refuzat oferta, nedorind să o părăsească pe Feyenoord, trupă de care se ocupă în prezent.

 

Conform Nemzetisport, federalii continuă să discute cu Boloni pentru un viitor angajament, iar românul pare favorit la ocuparea postului. Noile alternative în cazul în care nu se va ajunge la o înțelegere cu antrenorul lui Al Khor sunt Jose Antonio Camacho și Paulo Sousa. 

 

Maghiarii au sondat piața și în cazurile lui Roberto Di Matteo, Felix Magath și Quique Sanchez Flores, însă de fiecare dată s-au lovit de refuzurile acestora. 

 

Conform aceleiași surse, noul selecționer al Ungariei va fi numit oficial cel târziu până la finalul lunii octombrie.

 

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...