Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KjaeR

Arsenal nu se mulțumește cu Ozil. Pregătește o ofertă oficială și pentru Benzema

Recommended Posts

CizZEZc.jpg

 

Transferul lui Mesut Ozil la Arsenal a surprins pe multă lume, însă tunarii sunt extrem de mulțumiți de evoluția mijlocașului. Neamțul a devenit om de bază în trupa lui Arsene Wenger, astfel că englezii sunt tentați să mai facă afaceri cu Real Madrid. 

 

Căzut în dizgrația suporterilor de pe Bernabeu, Karim Benzema ar putea părăsi trupa blanco la finele acestui sezon. 

 

În presa spaniolă se vorbește tot mai mult despre revenirea lui Falcao în La Liga, dar și de interesul Realului pentru mai mulți atacanți importanți de pe continent. 

 

În condițiile în care Real Madrid joacă în sistemul 4-2-3-1, o eventuală venire a unui alt atacant pune în real pericol postul lui Benzema. 

 

Arsene Wenger îl apreciază mult pe fostul atacant al Lyonului și este decis să facă o ofertă oficială pentru transferul acestuia pe Emirates. Conform The Independent, londonezii au pregătită suma de 20 de milioane de lire sterline pentru realizarea mutării. 

 

În vârstă de 25 de ani, Karim Benzema a ajuns în 2009 pe Santiago Bernabeu și a dat satisfacție în primii ani în tricoul blanco. Din păcate pentru el, în ultimele două sezoane nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, reușind să marcheze doar 11 goluri în tot campionatul trecut din La Liga. 

 

Deși Real l-a vândut pe Gonzalo Higuain, iar în acest fel francezul a devenit titular indiscutabil, Benzema rămâne dator cu golurile. El a înscris de doar două ori în cele opt etape scurse de la începutul noului sezon din Spania. 

 

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...