Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KjaeR

Casillas amenință că pleacă dacă nu i se schimbă statutul la Real: "E o situație grea"

Recommended Posts

rGmTBbx.jpg

 

Iker Casillas nu a jucat niciun meci în acest an în La Liga și este folosit doar în Liga Campionilor și în Cupa Spaniei. Situația s-a îmbunătățit totuși de la venirea lui Carlo Ancelotti. 

 

Italianul îl folosește măcar în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa, privilegiu pe care nu l-a avut în trecut, înainte de plecarea lui Jose Mourinho.

 

Cu toate că nu a avut cea mai bună relație cu portughezul, Casillas spune că nu îi poartă pică: "Sunt sigur că în momentul în care ne vom mai întâlni, vom putea să ne așezăm la o masă, să comandăm ceva și să povestim"

 

Portarul spaniol a vorbit pentru publicația El Pais, iar când a fost întrebat de viitorul său, Iker a spus pentru prima dată că este deschis unei plecări de pe Bernabeu. 

 

"Acum vă spun că nu plec niciunde. Situația mea este grea, dar sper să se schimbe. Dacă îmi veți pune aceeași întrebare peste trei luni, iar situația mea nu se va schimba, răspunsul meu nu va mai fi cel de acum. Cu siguranță", a spus Iker Casillas, pentru sursa citată. 

 

După accidentarea de la începutul anului, dintr-un duel cu Valencia, Casillas nu a mai prins niciun meci sub comanda lui Jose Mourinho. San Iker și-a făcut revenirea pentru Real, într-un meci oficial, în UEFA Champions League. Acest lucru se întâmpla la Istanbul, în victoria madrilenilor cu 6-1.  

 

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...