Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Adversarul din umbră. Mai speră CFR Cluj la titlu? Argumentele trupei din Gruia

Recommended Posts

1HuHzqQ.jpg

CFR Cluj pare să-și fi revenit după un start dezastruos de campionat. După primele două victorii consecutive din acest sezon, ardelenii au început să urce în clasament și se află la 9 puncte distanță de liderul Steaua, care are și două restanțe de jucat.

 

Invitat în studiul "Digi Sport Special", jurnalistul Radu Paraschivescu a subliniat faptul că ambițiile lui Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan nu se pot limita doar la Europa League, semn că gruparea din Gruia nu a renunțat încă la titlu! "Nu știu dacă ar trebui să o excludem pe CFR din lupta pentru locul 1", a punctat Paraschivescu, privind la linia de clasament, după 11 etape scurse.

 

De pe locul 8, CFR are 16 puncte și necesită un parcurs perfect până la iarnă, pentru a reduce ecartul față de roș-albaștri. Forma de moment pare să indice o creștere semnificativă în jocul echipei lui Petre Grigoraș, dar CFR are un program dificil în următoarele etape: va juca împotriva Astrei (A), Concordiei (D) și a luiDinamo (A).

 

Fără să mai iasă în presă cu declarații ambițioase, ardelenii pregătesc liniștit meciurile viitoare, așteptând greșelile rivalelor. Fosta campioană, care a câștigat mult la capitolul "omogenitate", are câteva argumente care o recomandă încă în lupta pentru titlu, unde, la prima vedere, Steaua nu are niciun adversar redutabil.

  1.  
  2. 1.Lot foarte bun. Dublați pe fiecare post, ardelenii au un portar sigur (Felgueiras), fundași de clasă, dar și promisiunea intrării pe teren a lui Goncalo Brandao, care va fi apt în următoarele etape. La mijloc există multă calitate tehnică, grație lui Deac și Voiculeț, iar atacul pare să fie compartimentul forte, cu Tade, Maah, Ogbu și excelentul Gabionetta în prim-plan. 7 marcatori diferiți a avut CFR Cluj în acest sezon;
  3.  
  4. 2.Programul avantajos. Spre deosebire de Steaua, care încă se află în focurile cupelor europene și mai poate irosi puncte în Liga 1, CFR poate pregăti săptămână de săptămână etapa, iar Petre Grigoraș este recunoscut ca un tehnician care își capacitează excelent elevii. Fără presiunea calendarului aglomerat, CFR poate culege puncte importante;
  5.  
  6. 3.Experiența comeptițională. Doar Steaua o depășește pe CFR la numărul de meciuri jucate în Liga 1 de fotbaliștii din lot: 2590, față de cele 1943 de jocuri ale "feroviarilor". Cu fotbaliști consacrați pe prima scenă, precum Maftei, Rada, Voiculeț sau Costea, ardelenii reprezintă meci de meci un adversar redutabil, în ciuda liniei de clasament;
  7.  
  8. 8.Petre Grigoraș. Recunoscut ca un antrenor care preferă jocul ofensiv, acesta și-a pus deja amprenta pe jocul CFR-ului, lucru evidențiat de victoria răsunătoare cu Oțelul Galați, 7-2 (VIDEO). Considerat "meciul renașterii", acesta a arătat cât de mare este setea de goluri și de victorii a jucătorilor de la CFR. După ce s-a luptat fără succes pentru titlu cu Pandurii Târgu Jiu, Grigoraș speră să aibă mai mult noroc la CFR, unde lotul antrenat este mult mai valoros.

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

CFR Cluj mai poate lua linistita titlul daca incepe sa isi revina

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...