Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

„Bătrânii” CFR-ului, pe făraș? Mureșan anunță întinerirea echipei

Recommended Posts

24c9lee.jpg


 


 


Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, anunță reconstrucția din temelii a echipei din Gruia. În direct la emisiunea „Divizia Locală”, de la Digi 24 Cluj, oficialul „vișiniilor” a dat de înțeles că jucătorii în vârstă ar putea părăsi clubul. Printre cei vizați se află și căpitanul Cadu, respectiv fundașii Ionuț Rada, Maftei sau Piccolo.

 

"De la acest sezon nu mai sper foarte mult, o clasare pe un loc de Cupa UEFA este maximum ce putem spera. Vrem să se omogenizeze echipa şi în sezoanele următoare să se închege un nucleu de bază. Oricum o să mai fie schimbări la echipă până la vară, asta e clar. Să facem un nucleu de jucători puţin mai tânăr, pentru că jucătorii cu care am obţinut trofeele deja se gândesc să plece la alte echipe sau unii au ajuns la o vârstă când se pot gândi şi la retragere şi atunci va trebui să primenim lotul în continuare şi apoi să ne stabilizăm", a declarat Iuliu Mureșan.

 

Președintele echipei clujene a mărturisit că este mulțumit de Petre Grigoraș, antrenor care a reușit să redreseze situația echipei. Totuși, Mureșan a recunoscut că echipa de acum este inferioară valoric celei care a câștigat ultimul titlu de campioană.

 

"Este adevărat că n-am mai primit goluri, dar nici nu am dat în ultimele etape. Este clar că echipa nu mai e cea din începutul sezonului, când am avut acele probleme. E dificil să te menţii, Steaua a aşteptat 8 ani ca să fie campioană şi să joace în Champions League şi a făcut-o mult mai rău decât noi. O echipă are întotdeauna urcuşuri şi coborâşuri", a mai spus conducătorul CFR-ului.

 

 

Sursa:idyl3t.gif

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...