Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Middle-earth: Shadow Of Mordor

Recommended Posts

325.jpeg

 

Middle-earth: Shadow Of Mordor este un nou joc anuntat de Monolith Productions si Warner Bros. Interactive Entertainment, titlul urmand sa fie disponibil pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 si Xbox 360. Cei de la Monolith au lucrat cu producatorii seriei The Hobbit, pentru a respecta linia filmelor in ceea ce priveste decorurile, scenariul si personajele.

Din punctul de vedere al scenariului, actiunea este plasata intre evenimentele dintre The Hobbit si The Lord of the Rings, jocul urmand sa aiba un nou personaj principal. Talion este un razboinic care-si cauta razbunarea dupa pierderea propriei vieti si a familiei sale. Eroul nostru este readus la viata de un spirit al razbunarii si primeste puteri supranaturale pentru a reusi sa-si gaseasca dreptatea. De-a lungul jocului, Talion descopera mai multe despre spiritul care-l calauzeste si motivele pentru care l-a readus la viata, afla despre povestea si puterea inelelor fermecate si-si descopera propriile abilitati.

 

shadow_mordor.jpg

 

Middle-earth: Shadow Of Mordor va beneficia de sistemul Nemesis, prin care inamicul se adapteaza la modul de joc al gamerilor. Comportamentul personajelor AI este influentat de actiunile si deciziile jucatorilor, fiecare experienta de joc fiind unica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huh, mi-ai facut dimineata mai buna cu topicul acesta.

Vad ca nu se pomeneste pe nici un site de o data a lansarii, asta inseamna ca mai dureaza ceva.

Sper totusi sa nu aiba cerinte gen CoD Ghosts.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...