Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Recommended Posts

252.jpeg

 

Lightning Returns: Final Fantasy XIII reprezinta ultimul episod al seriei FFXIII, jocul urmand sa fie lansat de Square Enix in februarie 2014. Fata de celelalte doua jocuri, Lightning Returns va beneficia de un nou gameplay si o limita de timp care poate fi extinsa prin completarea anumitor misiuni si quest-uri. Fata de Final Fantasy XIII si Final Fantasy XIII-2, noul joc se va muta din zona RPG-urilor clasice prin cateva elemente de action-adventure. Lightning va fi singurul personaj jucabil, eroina fiind capabila sa exploreze orasele si zonele rurale, dar si sa accepte misiuni de la personaje NPC.

Actiunea are loc la 500 de ani dupa evenimentele din FFXIII-2, in ultimele treisprezece zile ale lumii. Din cauza haosului creat, Gran Pulse si Valhalla au fost contopite intr-un singur taram, numit Nova Chrysalia. Acesta este compus din patru continente, legate prin tren. Doua continente sunt urbanizate, celelalte doua avand un aspect mai salbatic. Nova Chrysalia este o lume impartita in doua, fiind formate doua culte: The Order, cu capitala la Luxerion, si Children of Etro, cu capitala la Yusnaan.
Lightning a primit sarcina sa salveze sufletele de pe cele patru continente, pentru a se renaste intr-o noua lume. Jucatorii vor trebui sa calatoreasca pe cele patru continente, divizate de cele doua credinte, unde vor intalni majoritatea personajelor din cele doua jocuri anterioare. Din cauza evenimentelor din ultimii 500 de ani, o parte din aliati vor deveni dusmani, Lightning fiind considerata vinovata pentru inevitabila distrugere a lumii.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...