Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Adrian Mutu va pleca de la Ajaccio, iar din iarnă ar putea deveni jucătorul Petrolului!

Recommended Posts

LTDsVtL.jpg

Petrolul Ploiești ar putea da o adevărată lovitură pe piața transferurilor în această iarnă!

 

Aflată pe podiumul Ligii I, cu o singură înfrângere, Petrolul vrea să se implice în lupta pentru titlu și este decisă să își întărească lotul pentru returul campionatului, în această iarnă.

 

Cosmin Contra a luat deja legătura cu Adrian Mutu și speră să-l convingă să vină la Petrolul, după ce internaționalul român a decis să nu mai continue cu francezii de la Ajaccio. Salariul internaționalului român de la Ploiești ar fi în jur de 300.000 de euro, scrie Gazeta Sporturilor.

 

Transferul lui Mutu la Petrolul are șanse mari de reușită, în condițiile în care Dan Capră, finanțatorul prahovenilor, s-a implicat și el în această mutare surpriză, deplasându-se în Franța, unde a negociat cu fostul jucător al lui Dinamo.

 

"Vreau să vin în România acum, în decembrie. Sper să-mi rezolv aici, mai am un an și jumătate contract. Vreau să mă întorc în România și aș vrea să mai joc un an și jumătate. Nu e vorba de Dinamo!", a spus Adrian Mutu, ÎN DIRECT la Digi Sport Special. (VIDEO AICI)

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am citit undeva ca Mutu ar merge la alta echipa din Romania, daca nu ma insel UTA Arad. Nu este clar, dar este un zvon, prin afirmatiile patronului clubului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...