Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] GTA San Andreas, pentru Android, WP si iOS

Recommended Posts

254.jpeg

 

Grand Theft Auto: San Andreas va fi lansat in decembrie 2013 pentru telefoanele mobile si dispozitivele Android, Windows Phone si iOS. GTA San Andreas a fost remasterizat, pentru a fi adus in timpurile noastre din punct de vedere grafic si tehnic. Lansat in era consolei PlayStation 2, GTA San Andreas are loc intr-un district imaginar compus din parti inspirate din California si Nevada. Actiunea se desfasoara in trei orase distincte: Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) si Las Venturas (Las Vegas). Personajul principal se numeste Carl Johnson (CJ), un tanar care se intoarce in orasul natal (Los Santos) pentru a razbuna atacul asupra mamei sale. CJ incearca sa readuca la viata vechea sa gasca, Grove Street Families, trebuind sa se confrunte cu politisti corupti si membrii altor gasti. Jocul este plasat in anul 1992 si contine referiri sau intamplari care s-au petrecut in viata reala, precum scandalul LAPD Rampart sau manifestatiile violente din acel an izbucnite in urma achitarii unui politist intr-un caz de brutalitate (Rodney King Riots).

San Andreas este unul dintre cele mai populare jocuri pentru console, fiind vandut in peste 17.3 milioane de exemplare pentru PS2. Pana in anul 2011, San Andreas a inregistrat un total de 27.5 milioane de exemplare vandute, fiind lansat si pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Cu toate ca pentru acele vremuri aceste cifre reprezentau recorduri, Grand Theft Auto 5 a inregistrat vanzari de 29 de milioane de exemplare dupa doar sase saptamani.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Abia astept sa ma joc San Andreas pe telefon si sa vad ce imbunatatiri i-au fost aduse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De cand a aparut a aparut GTA 3 pentru telefoane mobile am sperat ca va aparea odata si odata si GTA San Andreas dar deja de la anutarea lui GTA VIce City pentru telefoanele mobile eram sigur 100 % ca va aparea si SAN ANDREAS insa nu credeam ca atat de repede, la doar 1 an diferenta.. Ma gandeam la un 2015.. 
Felicitari R* pentru efort si daruinta.. Acum poate vedem prin 2016 si GTA 4 :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, sunt unele faze care si pe PC iti dau baiati de cap. Ma intreb cum te descurci pe telefon cand dai de o chestie de genul ... :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, sunt unele faze care si pe PC iti dau baiati de cap. Ma intreb cum te descurci pe telefon cand dai de o chestie de genul ... 21.gif

 

La asta mă gândeam și eu când am cumpărat Vice City pentru iOS. Dar am văzut că au găsit soluții care să ne facă jocul destul de ușor de controlat, zic eu.

Să sperăm că același lucru se va întâmpla și cu San Andreas. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...