Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

3 jucători aduşi în vară sunt golgheterii Stelei

Recommended Posts

piovaccari-pleaca-sigur-anuntul-facut-de

 

Steaua şi-a luat adio de la cupele europene în acest sezon, însă continuă bătălia pe alte două fronturi: campionat şi Cupa României. În Liga 1, roş-albaştrii sunt în top şi au pierdut acelaşi număr de puncte cu liderul Astra, pe care îl vor întâlni de două ori în decurs de numai 3 zile. În competiţia knock-out, trupa din Ghencea este în semifinale, unde s-au mai calificat Dinamo, Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti.

 

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf au scăzut din turaţia motoarelor, obţinând doar 4 remize în ultimele 4 partide disputate în campionat, însă speră într-un reviriment pe final de an, care să le asigure liniştea în pregătirile de iarnă. 

 

În ciuda faptului că evoluţiile echipei din ultimul timp au lăsat de dorit şi a faptului că Steaua nu s-a calificat nici măcar în primăvara Europa League, oficialii campioanei au şi motive de bucurie. Cei mai buni marcatori din acest sezon sunt 3 fotbalişti transferaţi în această vară, o dovadă a inspiraţiei de care au dat dovadă şefii Stelei în momentul în care au făcut alegerile.

 

Este vorba despre atacanţii Piovaccari şi Kapetanos şi de mijlocaşul Nicuşor Stanciu. Vârful italian, împrumutat gratis de la Sampdoria, a reuşit să înscrie de 11 ori în tricoul roş-albastru în toate competiţiile şi este lider detaşat în topul golgheterilor echipei. Formaţia din Ghencea suportă doar 200.000 de euro din salariul anual de 900.000 de euro pe care îl are Piovaccari.

 

Al doilea cel mai bun marcator este grecul Kapetanos, adus de la CFR, contra sumei de 200.000 de euro. La a doua aventură în Ghencea, vârful elen a perforat de 5 ori porţile adverse. Ultima treaptă a podiumului golgheterilor Stelei este ocupată de Nicuşor Stanciu. Mijlocaşul venit de la FC Vaslui, pentru 700.000 de euro, a înscris de 4 ori în acest sezon, în toate competiţiile. Ca o comparaţie, în lotul lui Laurenţiu Reghecampf există 7 jucători care nu au reuşit să înscrie niciun gol: Râpă, G. Matei, D. Bratu, Pîrvulescu, Neagu, Chipciu şi M. Costea. 

 

TOP golgheteri Steaua în toate competiţiile:

  • 1. Piovaccari - 11
  • 2. Kapetanos - 5
  • 3. N. Stanciu - 4

900.000 de euro a plătit Steaua în vară pentru cei mai prolifici marcatori: Piovaccari - adus gratis, Kapetanos - 200.000 de euro şi Stanciu - 700.000 de euro.

 

20 de goluri au înscris cei 3 în toate competiţiile până acum.

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...