Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Încă un jucător dinamovist a fost anunţat de conducere că poate pleca în cazul unei oferte convenabile

Recommended Posts

balgradean.jpg?width=815

 

Cristian Bălgrădean (25 de ani) a avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache, iar cei doi conducători l-au anunţat pe portar că poate să-şi caute echipă. Motivul pentru care “Pufi” nu mai poate juca la Dinamo este legat de salariul său. Astfel, Bălgrădean are un contract care cu tot cu bonusuri ajunge la aproximativ 100.000 de euro pe sezon, remuneraţie considerată prea mare de către Ionuţ Negoiţă. „Din cauza salariului eşti liber să-ţi cauţi echipă. Te mai putem plăti cel mult până la vară”, a fost mesajul patronului dinamovist.

În septembrie 2013, Cristian Bălgrădean a fost  aproape de un transfer la Standard Liege. Belgienii au vrut să-l împrumute pe goalkeeperul dinamovist până în vară cu opţiune de cumpărare, însă tranzacţia a picat în ultima clipă.

Dragoş Grigore, Luchin, Curtean şi Rus sunt pe făraş

În acest moment, Cristi Bălgrădean nu are o ofertă concretă şi sunt şanse minime să plece în pauza competiţională. În situaţia portarului dinamovist mai sunt încă patru fotbalişti din lotul lui Flavius Stoican: Laurenţiu Rus, Srdjian Luchin, Alex Curtean şi Dragoş Grigore, toţi fiind anunţaţi de şefi că pot pleca în cazul în care vor veni cu oferte convenabile pentru ei şi pentru club.

98 de meciuri a apărat Cristian Bălgrădean poarta lui Dinamo în trei sezoane
.

 

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...