Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Pleacă Gardoş? Dragomir: "Trei echipe din Anglia şi Germania se interesează de el! Ar putea da 10 milioane"

Recommended Posts

gardos.jpg?width=815

 

Dragomir rămâne 'ancorat' în realitatea fotbalului românesc, deşi a pierdut şefia Ligii. Mitică a declarat vineri că Mutu nu va ajunge la Petrolul şi că acesta are oferte din afara ţării. La nici 24 de ore au apărut primele zvonuri despre viitoarea destinaţie a atacantului: francezii spun că acesta este dorit în continuare în Ligue 1. Dragomir are veşti şi din lotul Stelei: Florin Gardoş ar putea pleca în această iarnă, crede fostul "cap" al Ligii.

Dragomir: "Gardoş este peste Chiricheş! Englezii şi nemţii se interesează de el"

"Gardoş se va vinde pe bani mai mulţi decât Chiricheş. La ora asta, cred că Florin este peste Vlad. Două echipe din Anglia şi una din Germania ştiu sigur că se interesează de el. Eu le-am spus că el costă cam 15 milioane de euro, ei au spus că nu dau mai mult de 10 milioane de euro. Dacă s-ar fi născut în Germania, Gardoş făcea lejer 40.000.000 de milioane dacă nu şi mai mult", a spus Dragomir la Digi Sport.

Revine Reghecampf în cărţile pentru naţională?

"În cazul în care Victor Piţurcă va ajunge la un acord cu cei de la FRF şi vor întrerupe amiabil contractul, atunci Reghecampf este cea mai bună soluţie la ora actuală. Tot ce a realizat Steaua în ultimul an i se datorează lui, dar şi preparatorului german", a mai spus Dragomir.

Presa din Germania a vorbit în mai multe rânduri despre un eventual transfer al lui Florin Gardoş la Borussia Dortmund. Jurgen Klopp a fost chiar şi la Bucureşti pentru a-l vedea la lucru pe fundaşul Stelei.

Oficialii Stelei insistă şi spun că niciunul dintre jucătorii de bază nu va pleca în această iarnă. Duckadam crede că Florin Gardoş ar trebui să rămână încă un sezon şi jumătate în Ghencea.

 

2 milioane de euro este cota lui Florin Gardoş pe transfermarkt

2 goluri în 29 de meciuri are Florin Gardoş în acest sezon, în toate competiţiile

2010 este anul în care Gardoş a ajuns la Steaua.

 

Sursa: eGaming.ro
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mama cat de tare e Mitica frateeeeeee. Eu zic sa se faca impresar! Hai dreaq nea' Mitica, mai besi cu minciunile tale ca nu te crezi nici tu. Acu vreo 6-7 ani il vindeai si Goian cu 20 de milioane la Manchester United ca e peste Vidic. Acu pe Gardos... Mai vorbeste si de sume gen 40 de milioane. Pai Thiago Silva care cred ca a fost cel mai scump fundas din istorie, n-a costat 40 de milioane.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...