Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

CFR visează la cupele europene

Recommended Posts

fS5TT5t.png

 

CFR Cluj a terminat anul pe un dezamăgitor loc 7, la 14 puncte în spatele liderului Astra Giurgiu, dar jucătorii ardeleni speră că pot încheia sezonul pe un loc de cupă europeană.

 

Văzută drept una din principalele favorite la titlu la startul campionatului, formația patronată de Arpad Pazkany a schimbat deja 2 antrenori în tur. Mircea Rednic și Petre Grigoraș n-au rezistat în total decât 19 etape, iar la finalul lui 2013, gruparea din Gruia l-a numit antrenor pe Vasile Miriuță.

Odată cu venirea fostului tehnician al Ceahlăului, feroviarii speră la un parcus cât mai bun în retur și o clasare pe un loc de cupă europeană. "Eu imi doresc să jucăm cât mai bine și să terminăm cât mai sus în clasament iar la anul să ne batem la titlul. Putem salva acest sezon doar dacă încheiem pe un loc de cupă europeană" a mărturisit Florin costea.

 

Fostul atacant al Universității Craiova e convins că odată cu trecerea în noul an lucrurile vor sta mult mai bine și pentru el, nu doar pentru formația din Gruia. "Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic, mi-am revenit complet după acea accidentare groaznică. Cred că de acum voi urca din ce în ce mai sus. Am și eu o vârstă (nr. 28 de ani), am ajuns la maturitate și cred că pot să evoluez mai bine decât am făcut-o până acum" a recunoscut vârful care a marcat un singur gol în acest sezon în tricoul ardelenilor.

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

iauzi dexter nu esti singuru care viseaza :)))).

Nu au sanse cfr nu mai e cfr-ul care a facut   puncte in   liga campionilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sanse mici pentru ei. Sunt 4 locuri in campionat si unul pentru castigatoarea cupei din ce stiu eu. Deci avem: Steaua, Astra, Petrolul, Pandurii care sunt sigur ca se vor clasa in primele 4. Poate sa se bata pentru un ultim loc ei, cu Dinamo si cu Vaslui. Restul...

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-a dus treaba cu CFR-ul, cum a zis și Releu. Steaua, Astra, Petrolul și Pandurii ocupă primele 4 locuri. Totuși la începutul campionatului, când a venit Mircea Rednic, mă așteptam să facă niște investiții, dar la noi așa este, vrem performanță dar nu investim deloc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...