Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

Bayern subvenționează biletele propriilor fani la meciul cu Arsenal, din Anglia

Recommended Posts

Arsenal Londra a stabilit prețul biletelor pentru fanii germani pentru meciul cu Bayern Munchen, de pe propriul teren, din 19 februarie, din optimile de finală ale UEFA Champions League: 75 de euro. Suma este considerată prea mare de șefii grupării bavareze, care au prețuri ceva mai accesibile pentru returul din 11 martie: între 14 și 60 de euro.

 

De aceea, oficialii lui Bayern au decis să-și ajute suporterii care vor călători la Londra pentru a susține echipa. Formația campioană a Germaniei va subvenționa 30 de euro din prețul de 75 de euro, pentru fiecare din cei 3.000 de suporteri care vor face deplasarea. „E un mic cadou pentru susținerea voastră din 2013”, și-a motivat președintele lui Bayern, Uli Hoeness, decizia.

 

Germania este recunoscută ca având prețuri accesibile pentru bilete și abonamente, comparativ cu Anglia, Spania sau Italia, marile rivale la nivel continental. Dacă cel mai ieftin abonament pe un sezon la meciurile lui Arsenal costă 1.190 de euro, la Bayern e de zece ori mai ieftin: 125,7 euro. Asta în condițiile în care salariul mediu brut în Germania e de 3.533 de euro, față de 3.300 de euro, în Anglia.

 

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poftim dinou ce gest frumos arata fotbalul german si cat de egoist si chitros este cel englezesc sa nu mai zic de acele abonamente. La scoala in Anglia am dat de niste colegi care sustineau Chelsea si ziceau ca se duc la aprope fiecare meci dar plateau pentru bilet pentru ca abonemntul era exagerat de scump si decat sa dea bani degeaba si sa nu mearga la meciuri mai bine se duceau cand aveau timp si isi luau bilet. Un gest extrem de frumos din partea clubului fata de fani si este clar ca Bayern o va elimina pe Arsenal chiar imi doresc mai ales dupa ce am aflat despre aceasta stire.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...