Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] 2020: My Country

Recommended Posts

279.jpeg

 

2020: My Country este un joc gratuit dezvoltat de Game Insight, care a fost lansat in decembrie pentru Android si dispozitivele Apple iOS. Astazi, jocul a fost lansat si pentru PC, fiind disponibil pentru calculatoarele care folosesc sistemul de operare Windows 8. Titlul reprezinta un sequel al jocului My Country, care a reusit sa stranga peste 17 milioane de utilizatori din intreaga lume.

Dupa cum sugereaza si titlul, actiunea se muta in viitor, in anul 2020, gamerii fiind provocati sa construiasca un oras in care masinile zboara pe deasupra strazilor, iar arhitectii incearca sa aduca la viata cele mai nastrusnice planuri. Exista peste 100 de mii de posibilitati de personalizare a cladirilor, de la DJi care mixeaza pe acoperis si pana la helipad-uri sau gradini in miniatura.

In 2020: My Country, jucatorii pot dezvolta o tara intreaga, cu orase suspendate si insule pline de fantezie. Pentru a face viata mai grea jucatorilor, vom avea parte de o serie de dezastre, precum inundatii, cutremure si invazii de extraterestri si dinozauri.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...