Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

Reghe a amânat şedinţa de pregătire de vineri dimineaţă. Situaţia accidentaţilor

Recommended Posts

Steaua a bifat, joi seară, în direct la Digi Sport 1, al doilea amical al iernii. După eşecul cu 1-5 în prima partidă de pregătire, cu FC Nurnberg, campioana României a reuşit un egal, 0-0, cu Werder Bremen.

 

Laurenţiu Reghecampf a anulat antrenamentul din această dimineaţă al roş-albaştrilor, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. La Marbella a plouat torenţial şi, pentru a evita şi alte accidentări, antrenorul formaţiei din Ghencea a decis ca elevii săi să facă doar recuperare la hotel.

 

Până acum 5 stelişti s-au accidentat în primul stagiu de pregătire. Este vorba despre Gardoş, Szukala, Tătăruşanu, Iancu şi Vâlceanu.

 

Gardoş nu a jucat niciun minut în cele două amicale. El a suferit o inflamaţie a ţesutului muscular şi nu a putut fi folosit, însă va fi pe teren în partida de sâmbătă, cu FC Luzern (LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro, de la ora 19:00).

 

Tătăruşanu a avut probleme musculare şi nu a bifat decât primul amical. La meciul cu Werder, nici măcar nu a făcut deplasarea la stadion, alături de restul colegilor, rămânând la hotel. Cel mai probabil, de azi va reveni la antrenamentele echipei.

 

Iancu a jucat doar cu FC Nurnberg, meci la finalul căruia a acuzat dureri abdominale. Cu Werder nu a fost inclus în lot şi prezenţa lui pe teren cu FC Luzern este pusă sub semnul întrebării.

 

Szukala s-a accidentat în minutul 35 al meciului cu Werder. A suferit o entorsă la glezna piciorului stâng, însă nu este nimic grav. Polonezul are nevoie de o singură zi de repaus, iar de sâmbătă se va antrena normal.

 

Vâlceanu s-a pregătit separat joi dimineaţă, din cauza unor probleme musculare. Nu a jucat cu Werder, dar de azi se va antrena normal.

 

 

Sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este bine ca nu a fost ceva grav la niciunul dintre jucatori si se pot antrena de maine toti 5. Avem nevoie de Gardos / Szukala / Iancu / Tatarusanu in campionat , insa de Valceanu nu stiu prea multe despre el si nu ma pot exprima :).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...