Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

Zotta confirmă transferul lui Constantin și instalarea lui Țălnar pe banca tehnică

Recommended Posts

Directorul general al FC Braşov, Constantin Zotta a declarat că gruparea pe care o conduce s-a înţeles cu fundaşul Marius Constantin, care va evolua cel puţin până la vară pentru echipa braşoveană.

 

"Ne-am întâlnit cu Marius Constantin şi ne-am înţeles asupra unei reveniri la FC Braşov. El îşi doreşte foarte tare o revenire în fotbalul mare şi vrea să înceapă de acolo de unde a pornit drumul în fotbal, adică de la FC Braşov. Este un jucător care ne poate ajuta în îndeplinirea obiectivului", a spus Zotta.

 

Astfel, fundașul revine la echipa pentru care a jucat prima dată în Liga 1. Constantin a prins 32 de meciuri în perioada 2002-2004 la FC Brașov, iar după aceea a ajuns la Rapid. În carieră a mai trecut pe la Vaslui. 

 

Oficialul braşovenilor a mai adăugat că, începând de vineri, Cornel Ţălnar şi Florentin Petre se ocupă de pregătirea echipei. "Se ştie deja că noul staff al echipei este format din Cornel Ţălnar şi Florentin Petre. Începând de astăzi, pe perioada următoare, cei doi se vor ocupa de antrenamentele echipei".

 

Prezentarea oficială a celor doi tehnicieni va avea loc după ce conducerea FC Braşov va reuşi să perfecteze actele de reziliere cu fostul antrenor Ilie Stan.

 

212 meciuri are Constantin în Liga 1, dintre care 162 la Rapid

 

Pe 15 septembrie 2012 a disputat apărătorul ultima partidă oficială : se întâmpla pe Giulești, într-un meci cu Gloria Bistrița, în care a ieșit prematur de pe teren, din cauza unei accidentări. 

 

 

Sursa: digisport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta nu mai are o treaba cu fotbalu` , nu am mai auzit de el de cand a plecat de la Rapid. Eu cred ca o sa creeze foarte multe probleme la club si foarte multe scandaluri.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...