Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Younes Hamza și Alexandru Benga pleacă la Botev Plovdiv. Detaliile tranzacției

Recommended Posts

XQ0harH.jpg

Petrolul a reușit două transferuri de efect aducându-i la Ploiești peAdrian Mutu și Ianis Zicu însă mutările de trupe de la echipa luiContra nu s-au încheiat aici. Golgheterul Hamza (27 de ani) și apărătorul central Alexandru Benga (24 de ani) vor părăsi gruparea de pe "Ilie Oană" pentru a semna cu Botev Plovdiv din Bulgaria.

 

Petroul va primi în schimbul celor doi aproximativ 1.000.000 de euro, anunță Prosport. Afacerea e una de succes pentru prahoveni ținând cont că atât Hamza cât și Benga au venit la Ploiești liberi de contract. Hamza este cotat în acest moment de site-urile de specialitate la 2.350.000 de euro în timp ce fundașul central la 1.100.000 de euro.

 

La echipa de la sud de Dunăre, Hamza va avea un salariu de aproximativ 25.000 de euro pe lună, mult peste ce-i ofereau prahovenii. La

Ploiești, vârful de 27 de ani primea 10.000 de euro pe lună. "Dacă voi primi un contract bun, nu pot să refuz! Vreau să rămân la Petrolul, dar toată lumea știe că Petrolul nu poate plăti foarte mult, iar eu mă gândesc la cariera mea și la viitorul meu. O să încerc să-mi renegociez salariul, dar știu că nu îmi pot da cât vreau", declarase în exclusivitate pentru Digi Sport vârful tunisian.

 

Pe lângă Benga și Hamza, ocupanta locului 7 din Bulgaria a mai transferat doi jucători din Liga 1 în această pauză competițională. Este vorba de foștii dinamoviști, Luchin și Curtean (DETALII AICI).

 

52 de meciuri și 34 de goluri are Hamza în Liga 1
 

1 gol a marcat Benga în acest sezon pentru Petrolul

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un kkt de stire , Hamza e posibil sa plece daca salariul va creste , la fel si banii de transfer, dar Benga nu va pleca , a declarat si el asta .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca astia 2 pleca pentru ca nu le da salarii mai mari ..ei pleaca deoarece au venit Mutu si Zicu...cu toate ca pe Zicu nu il vad niciodata jucand bine la petrolul pentru ca este un jucator lent iar jocul lupilor se bazeaza pe viteza si contraatac!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...