Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Steaua îl poate elibera pe Sânmărtean! Mecanismul prin care play-maker-ul poate ajunge în Ghencea

Recommended Posts

mBbyl2u.jpg

"Mai pot apărea surprize. Dacă mă sunați acum jumătate de oră vă spuneam că nu se mai putea. Am discutat cu patronul și mai poate apărea o surpriză", a declarat managerul Stelei, Mihai Stoica, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, referitor la campania de achiziții a Stelei.

 

Deși numele la care se referă rămâne învăluit în mister, sunt toate șansele ca "surpriza" de care vorbește acesta să fie Lucian Sânmărtean!

Faptul că el este dorit de Steaua nu mai este un secret pentru nimeni. În ultima vreme, și fotbalistul Vasluiului și-a manifestat interesul de a se alătura lotului campioanei, dar jucătorul de 34 de ani a ales să rămână în Moldova, din cauza unor datorii pe care trebuie să le încaseze din partea clubului.

 

Datorie de 300.000 de euro a Vasluiului!

Sânmărtean are de primit circa 300.000 de euro din partea clubului moldav, sumă ce reprezintă un cuantum între salarii restante, bonusuri și o primă de instalare negociată mai demult. În privința primei, el s-a judecat la Comisii cu clubul său și a avut câștig de cauză, astfel că Vaslui este obligată să-i verse în conturi suma de 130.000 de euro.

 

Sânmărtean vrea să încaseze banii pe care Vaslui trebuie să-i plătească, iar apoi nu va mai prelungi contractul cu gruparea galben-verde.

Din păcate pentru el, nu a mai fost plătit de FC Vaslui din luna martie a anului trecut, astfel că are de încasat circa 150.000 de euro numai din salariu! Conform contractului, el primește salariul anual de 220.000 euro în trei tranșe egale. Însă, dacă ar rupe acum contractul cu moldavii, Sânmărtean ar risca să nu mai vadă niciun ban.

 

Ar urma să aibă cel mai mare contract

Pentru a-l atrage în Ghencea, Steaua e gata să-i facă o ofertă foarte generoasă. El ar urma să fie plătit cu aproximativ 250.000 de euro anual, conform unor surse din cadrul clubului, iar roș-albaștrii i-ar plăti, sub forma unei prime de instalare, și datoria Vasluiului! Cei de la Vaslui ar scăpa, astfel, nu numai de o datorie presantă, ci și de un salariu foarte costisitor, semn că șansele ca Sânmărtean să mai joace la același club și din această vară sunt aproape nule.

 

Mijlocașul va împlini în martie 34 de ani și a explicat de ce nu a plecat din Moldova, deși campioana l-a dorit insistent: "Situația mea la club a împiedicat toată această poveste. Am și o situație delicată la club, până nu rezolvam, nu puteam să plec nicăieri. E un memoriu depus, e rezolvat, am avut și discuții cu clubul, am înțeles, ei m-au înțeles și situația s-a rezolvat".

 

Fiind cunoscut faptul că patronul Gigi Becali este un mare admirator al lui Sânmărtean, șeful Stelei nu s-ar uita la bani dacă va veni vorba de contractul mijlocașului. Drept urmare, oferta generoasă pregătită de roș-albaștri ar fi destul de greu de refuzat.

 

300.000 de euro trebuie să încaseze Sânmărtean de la FC Vaslui

 

240.000 de euro primește Keșeru la Steaua, având cel mai mare contract din lot, la fel ca Varela și Kapetanos

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi se pare cam (batran) pentru Steaua, cu toate ca are calitati mai rar intalnite in Liga I. Mai bine Steaua ar creste ce are in gradina proprie sa aiba continuitate si pentru export.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...