Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

"Coșmar" pentru Klopp! Blaszczykowski va lipsi și el până la finalul sezonului

Recommended Posts

hc6M7bh.jpg

UPDATE: Jakub Blaszczykowski va lipsi până la finalul sezonului, după ce diagonosticul de sâmbătă a fost confirmat. "Nu am scăpat de ce mi-a fost frică: este ruptură de ligament încrucişat. Voi fi operat joi. Voi face totul pentru a reveni mai puternic", a scris jucătorul pe pagina sa de Facebook, după ce duminică a fost supus unui RMN.

 

Borussia Dortmund are un sezon extrem de modest în Bundesliga, salvat într-o oarecare măsură de calificarea în primăvara UEFA Champions League, acolo unde va da peste Zenit.

 

După 2-2 cu Augsburg, Jurgen Klopp a mai primit o lovitură. Polonezul Jakub Blaszczykowski a fost schimbat după numai 6 minute, iar jucătorul lui Dortmund este în mare pericol să nu mai joace până la finalul sezonului.

 

Blaszczykowski ar fi suferit o ruptură de ligament încrucișat la genunchiul stâng, iar Klopp a fost nevoit să-l schimbe imediat cu Aubameyang. Un diagnostic clar în privința mijlocașului se va da în cursul zilei de duminică.

 

mLR8aEq.jpg

 

"Avem veşti proaste. Este un dezastru pentru noi şi mai ales pentru Kuba", a fost reacția lui Klopp.

 

Antrenorul lui Dortmund nu se poate baza pe Hummels și Suboticmulte luni de aici înainte, iar Gundogan a fost și el absent cu Augsburg, din cauza unor dureri la spate, după ce inițial era apt de meci. În plus, Piszczek, Bender și Schmelzer tocmai au revenit pe gazon după accidentări.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alta accidentare deosebit de grava... Pacat de el. Eu nu stiu cum zic ei ca lipseste doar pana la finalul sezonului cand pentru astfel de accidentari se sta 8-9 luni.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...